< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Kvantinis prisilietimas - galia gydyti
Richard Gordon

7,90
224p.

Kvantinio prisilietimo organizacijos įkūrėjas Ričardas Gordonas laikomas vienu iš energinio gydymo pionierių. Jis yra tarptautiniu mastu pripažintas paskaitininkas, skaito pranešimus įvairiose konferencijose, medicinos centruose, chiropraktikų koledžuose ir holistinės sveikatos institutuose.
Šioje autoriaus knygoje pateikiamas metodas – kvantinis prisilietimas – yra vienas didžiausių persilaužimų gydymo delnais mene. Ar būtumėte visiškas naujokas, profesionalus chiropraktikas, fizinės terapijos, alternatyviosios medicinos specialistas, gydovas ar diplomuotas medikas, kvantinis prisilietimas nepaprastai sustiprins jūsų gydymo veiksmingumą ir leis jums padaryti tai, kas anksčiau atrodydavo neįmanoma.
Šioje knygoje aiškiai aprašomos specialios kvėpavimo, kūno suvokimo technikos, tiek pakelsiančios jūsų energijos lygmenį, kad jums lengvai prisilietus prie paciento, jo kaulai švelniai įslys atgal į jiems skirtą vietą. Be to, greitai numalšinsite skausmą ir uždegimą, labai pagreitinsite atsistatymą po traumų. Gydymo seansą atlikti taip paprasta, jog to visai natūraliai išmoksta net vaikai, tačiau jis toks veiksmingas, jog jo naudojimui pritaria gydytojai terapeutai, akupunktūros specialistai ir chiropraktikai. Kadangi kūnas pats žino, kaip išsigydyti, gydovas tik tiekia energiją pažeistoms jo vietoms. Milijonams žmonių, kenčiančių nuo sprando ir nugaros skausmo, kvantinis prisilietimas tikriausiai bus pats saugiausias, greičiausias ir veiksmingiausias problemų sprendimo būdas. Kvantinis prisilietimas gali pagelbėti įvairiose situacijose: juo galima gydyti per atstumą, padėti emocinės krizės atveju ar netgi pataisyti sveikatą sunegalavusiam naminiam gyvūnui. Laikai keičiasi ir kvantinis prisilietimas yra ne tik didžiausias atradimas, bet ir svarbiausias žmogaus įgūdis.
 
„Regis, kvantinis prisilietimas yra pirmasis metodas, suteikiantis mums visiems galimybę iš tikrųjų gydyti.“
− Dr. C. Norman Shealy, Amerikos holistinės medicinos asociacijos įkūrėjas ir prezidentas







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Rožinio kvarco švytuoklė su čakrų grandinėle
€16,90
Lėkštelė arbatos maišeliui "Gyvybės medis"
€34,00
Paauksuota žalvarinė švytuoklė
€24,00
Natūralūs smilkalai White Sage
€2,50
Trinity Taro kortos
€25,64
Zodiac Taro kortos ir knygelė metalinėje dėžutėje
€25,64
Wonka žaidimo kortos Theory11
€21,47
Clarity Taro kortos Watkins Publishing
€29,92
The Beloved Dead Oracle kortos Weiser Books
€52,32
Juodasis tektitas
€8,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish