< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Aktyvioji begalybės pusė. Laiko ratas
Carlos Castaneda

8,90
302p.

"Kario menas - išlaikyti pusiausvyrą tarp žmogiškosios būties siaubo ir jos stebuklingo grožio."

"Žmonės arba laimi, arba pralaimi, nuo to esą ir priklauso, ar jie yra persekiotojai, ar aukos. Šios dvi sąlygos galioja tol, kol žmogus nemato. Matymas panaikina pergalės, pralaimėjimo ar kančios iliuziją."

Į šią knygą "Aktyvioji begalybės pusė. Laiko ratas" sudėti du Karloso Kastanedos (Carlos Castaneda) kūriniai: "Aktyvioji begalybės pusė" ir "Laiko ratas". Tai yra tarsi vainikas, kuris puošia ir drauge apibendrina visą šio nepaprasto autoriaus kūrybą ir paslaptingą gyvenimo kelią.

Aktyvioji begalybės pusė, galima sakyti, yra Karloso Kastanedos autobiografija. Į šią knygą autorius sudėjo svarbiausius savo gyvenimo epizodus, kurie lėmė jo tolesnį kelią. Kaip sako Kastanedos mokytojas don Chuanas, tai yra „įsimintiniausių gyvenimo įvykių kolekcija". Tą kolekciją sudaro K. Kastanedos pasakojimai apie vaikystę, apie studijas, apie mylimas moteris, apie pažintį su savo mokytoju ir apie jo pamokas. Pasak don Chuano, tokie prisiminimai padeda mokiniui įžengti į būties sritį, kurią magai vadina aktyviąja begalybės puse.

"Laiko ratas yra nepaprastai galinga jėga, ji persmelkia visą kario gyvenimą, netgi išsiplečia už kario būties ribų. Tas pat pasakytina apie šioje knygoje surinktų citatų galią. Jos atrodo tarsi susuktos į vientisą ritę vijos, taigi yra visai savarankiškas darinys. Tokia ritė, kaip kad aiškina magai, yra laiko ratas. Veikiant laiko ratui, šios knygos tikslai, kai ją kūriau, pasikeitė, nutolo nuo pirminio plano. Citatos įgavo savą jėgą, jos privertė mane vėl išgyventi tą dvasią, kurią jutau, kai jos man buvo perteiktos. Tą dvasią galiu apibrėžti žodžiais glaustumas ir tiesumas."
Carlos Castaneda







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Satya Dragon's Blood smilkalai
€2,29
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Smilkalinė su Trigubu Mėnuliu irPentagrama
€13,90
Lavos apyrankė su raudono agato akcentu
€16,90
Žvakidė "Mistiška Jaunatis"
€7,90
Amuletas "Varno galva"
€23,90
Kristalų rinkinys "Laimei"
€7,90
Rožinio kvarco sfera 4 (cm)
€19,90
Amuletas "Lamija"
€29,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish