< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Eagershelmas
Vokietija

24,00

Apsaugai ir pasiekimams gyvenime

Tai vikingų talismanas apsaugai, tačiau tikroji magiška jo paskirtis yra interpretuojama įvairiai. Viena iš tokių interpretacijų yra, kad konflikto metu toks amuletas garantuoja dominavimą ir pergalę. Jis įteigia baimę priešui, tačiau padeda įveikti savo paties baimes.  Nors tiesioginis eagershelmo vertimas yra „teroro šturvalas“, manoma, kad jis niekada nebuvo šturvalas, bet galvos apdangalas arba piešinys ant kaktos dėvimas skandinavų. 
          Eagershelme slypi du Skandinavams šventi skaičių modeliai – 3 ir 8.  Šių skaičių sandauga yra 24, o tai irgi svarbus skaičius – tiek runų yra runų alfabete. Tačiau ryškiausias simbolio bruožas yra Elhaz runa. Elhaz gali būti naudojama kaip apsauga, tiek žmogaus, tiek daikto tiek ir vietos. Gali sukurti šventą atmosferą arba elgtis agresyviau ir nustumti visą neigiamą energiją ir neigiamus žmones toliau. Atrodantis kaip rankos ištiestos į dangų, šis simbolis jungia mus su dvasiniu pasauliu. Eagershelme šis simbolis pasikartoja 8 kartus ne tik smygių galiukuose, bet ir 8 kartus pačiuose smygiuose. Todėl tai ypač stiprus apsauginis amuletas.
          Yra ne vienas būdas kaip galite aktyvuoti šio archetipo galią kasdieniame gyvenime. Galite dėvėti jį ant kaklo kaip amuletą arba tiksliai jį įsivaizduoti savo galvoje. Bet kuriuo atveju, turite būti susieti su amuletu dvasiškai, emociškai arba fiziškai. Psichologas Karlas Jungas tikėjo, kad tokie archetipai iššaukia aukštesnes energijas iš pačio žmogaus. Tokiu būdu amuletas tampa tarsi jungiančiu vamzdžiu, kuris į paviršių ištraukia stipriesnes, gilesnes ir prasmingesnes energijas negu mums įprastos jos yra kasdieniniame gyvenime.  

Dydis (cm): 4,2 x 3,9






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Rožinio kvarco švytuoklė su čakrų grandinėle
€16,90
Švytuoklė iš pušies
€12,90
Paauksuota žalvarinė švytuoklė
€24,00
Wing, Hoof and Paw: an Animal Companion Oracle kortos
€34,60
Wonka žaidimo kortos Theory11
€21,47
Woodland Wardens Oracle kortos Andrews Mcmeel Publishing
€22,49
Juodasis tektitas
€8,90
Poker Club (raudonos)
€7,35
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish