< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Rodonito ir pilko debesų kvarco mala
0.8 (cm)

26,90

Į krepšelį


Rodonitas yra akmuo, kuris, kaip sakoma, skatina meilę ir užuojautą bei padeda išlaikyti šaltą protą drastiškų įvykių metu. 

Pilkasis kvarcas valo neigiamas energijas ir padeda subalansuoti santykius. Jis padeda atsigauti po nuovargio ir įkrauti vidinę bateriją. 

Dvasinė ir simbolinė plunksnos reikšmė

Įvairiose religijose paplitęs įsitikinimas, kad plunksna simbolizuoja bendrą dvasinę evoliuciją. plunksna reiškia stiprybę ir augimą, taip pat viltį ir laisvę. Plunksna simbolizuoja tikėjimą savimi ir visata. Krikščionybėje plunksna simbolizuoja ryšį su dangumi.

Mala iš pradžių yra hinduistinė ir budistinė maldos ir meditacijos priemonė. Ji naudojama mantroms skaičiuoti meditacijos metu. Mantra - tai žodžių rinkinys, dažnai iš sanskrito, kuris kartojamas kelis - tradiciškai 108 - kartus. Kartojant sutelkiamas dėmesys į žodžių prasmę ir vibraciją, galbūt kartu su lydinčia vizualizacija. Treniruojantis tokia meditacijos praktika, jūsų mintys nurimsta, o kūnas atsipalaiduoja. Šiais laikais mala taip pat nešiojama kaip mados aksesuaras.

Pridedamas medvilninis maišelis.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Rodonito ir pilko debesų kvarco mala
€26,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish