< Grįžti į sąrašą

Natūralus kuncitas
~ 2 - 4 (cm)

3,49 €4,49

Į krepšelį


Kuncito švelni prigimtis ir moteriškos spalvos gali atrodyti kaprizingos, tačiau kuncitas yra vienas stipriausių kristalų, nušluojančių bet kokius tamsius niūrius ir neigiamus jausmus. 

Kuncitas yra vienas iš labiausiai raminančių akmenų, kokius tik galima įsivaizduoti. Šis kristalas yra tam, kad primintų mums, jog, nepaisant sunkumų ir rūpesčių, nėra nieko, ko nebūtų galima įveikti, o didžiausia stiprybė kyla iš pasitikinčios ir atviros širdies. 

Kuncitas yra persmelktas moteriškos energijos ir tiek daug aukštų vibracijų, kad tiesiog dūzgia. Tai akmuo, garsėjantis neįtikėtinai veiksmingu emocinių blokadų šalinimu, ypač kai tai susiję su širdimi. Visi, kuriems sunku prisitaikyti prie gyvenimo pokyčių, arba tie, kurie patiria naujo išsiskyrimo smūgį, arba tie, kurie įstrigo žemose vibracijose, pasitelkę Kuncito akmens galią, galite išvalyti šias traumas ir padaryti vietos vidinei ramybei, meilei sau, sveikatai ir harmonijai.

Tiems, kurie linkę emociškai užsidaryti, kuncitas padės išlįsti iš kiauto. Tai švelni energija kupina besąlygiškos meilės ir užuojautos sau. Jei sunkiai puoselėjate gilius ryšius, jei jaučiate, kad jūsų pasitikėjimas prarastas, o širdis uždaryta tvirtai užrakintoje dėžutėje, leiskite aukštoms Kuncito vibracijoms prasiskverbti į vidų ir tą dėžutę atidaryti. Švelniai rausvas ir saldus, Kuncitas įkvepia toleranciją, geranoriškumą, imlumą visoms galimybėms, kurios pasitaiko jūsų kelyje, aukštesnį empatijos lygį, laisvą ir lengvą saviraišką. Jis neleidžia jums prarasti pagarbos savo riboms. Kuncitas supranta, kad nors ribos yra svarbios, jos neturėtų jūsų varžyti.

Čakra: Širdies.

Individualaus kristalo ilgis: ~ 2 - 4 (cm). 




Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Natūralus kuncitas
€3,49 €4,49

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish