Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Akvamarino plokštelė
Magiški kristalai

12,00

Į krepšelį


Akvamarinas nuo seno siejamas su ramybe, aiškumu ir vidine stiprybe. Šis kristalas, vadinamas „drąsos akmeniu“, pasižymi unikalia energija, kuri ramina protą ir dvasią, padeda pasitikėti savimi ir drąsiai įveikti gyvenimo iššūkius.

Unikalios akvamarino energetinės savybės:
  • Emocinis aiškumas: Akvamarinas, kaip vanduo, nuplaunantis krantą, išvalo emocinę netvarką, todėl galite mąstyti ir jausti aiškiau. Jis padeda išsklaidyti stresą ir nerimą, skatina taikos ir ramybės pojūtį emocinių neramumų metu.
  • Stiprina vidinę jėgą: Akvamarinas yra glaudžiai susijęs su gerklės čakra, todėl gali drąsiai sakyti savo tiesą. Jo švelni, bet stabili energija skatina jus laisvai reikšti savo mintis, o sudėtingose situacijose išlikti ramiems ir santūriems.
  • Dvasinis atsinaujinimas: Akvamarinas, susijęs su vandens stichija, dažnai naudojamas dvasinėse praktikose, kad padėtų išvalyti aurą ir skatintų emocinę bei energetinę pusiausvyrą. Jis padeda sukurti erdvę asmeniniam tobulėjimui ir vidiniam atsinaujinimui, todėl galite plaukti su gyvenimo srovėmis, o ne joms priešintis.

Kaip panaudoti akvamarino energiją:
  • Dėvėti akvamariną: Akvamarino dėvėjimas prie odos: vėrinys, apyrankė ar žiedas padeda visą dieną naudotis jo raminančia energija, skatina aiškų bendravimą ir emocinę pusiausvyrą.
  • Meditacijos priemonė: medituodami laikykite arba padėkite akvamariną šalia širdies arba gerklės čakros, kad nuramintumėte protą, atvertumėte energijos srautą ir sustiprintumėte ryšį su vidine ramybe.
  • Kelionių palydovas: Tradiciškai jūreiviai nešiodavosi akvamariną, kad apsisaugotų keliaudami vandeniu. Laikykite jį su savimi kelionėse - tiek per jūrą, tiek per gyvenimo permainas - saugiai kelionei ir ramybei.
Priežiūra ir valymas:
Kad akvamarinas išliktų gyvybingas, valykite jį švariu vandeniu arba šalaviju ar palo santo. Įkrovimas mėnulio šviesoje padeda atnaujinti jo raminančią ir valančią energiją.

Akvamarinas puikiai tinka ieškantiems ramybės neramiais laikais, skatina aiškų bendravimą ir ugdo ramią drąsą, kurios reikia, kad su malonumu ir išmintimi įveiktumėte gyvenimo netikrumus. Jo raminanti energija yra tarsi vėsus vėjelis šiltą dieną, švelniai vedantis jus emocinės pusiausvyros ir dvasinio atsinaujinimo link.

Išmatavimai: 4 x 4.5 x 1.5 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti