Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Agato sfera
Magiški kristalai

29,00

Į krepšelį


Agatas - akmuo, garsėjantis nuostabiais juostų raštais, pasižymi švelnia, stabilizuojančia energija, skatinančia vidinę pusiausvyrą ir harmoniją. Agato energija, suformuota į rutulį, tolygiai sklinda visomis kryptimis, todėl jis yra galingas įrankis, padedantis sukurti ramią, susitelkusią erdvę ir skatinti emocinį stabilumą. Kiekviena agato sfera yra unikali, jos spalvos ir sudėtingi sluoksniai atspindi įžeminančias ir puoselėjančias savybes.

Agato sferos energetinė nauda:
  • Emocinė pusiausvyra ir harmonija: Agatas žinomas dėl savo įžeminančios energijos, padedančios sušvelninti emocinį disbalansą ir sustiprinti ramybės jausmą. Jis švelniai malšina nerimą ir stresą, suteikia ramybę protui ir širdžiai.
  • Stabilizuoja ir įžemina: Agatas yra giliai susijęs su Žemės energijomis, todėl jis yra įžeminimo ir stabilumo akmuo. Jis padeda išlaikyti pusiausvyrą neramiais laikais, stiprina gebėjimą išlikti ramiems ir susikaupusiems.
  • Skatina aiškumą ir susitelkimą: Agatas skatina aiškų mąstymą ir aštrina koncentraciją. Naudojamas meditacijos metu ar laikomas darbo vietoje, agato rutulys padeda užtikrinti proto aiškumą ir praktiškų sprendimų priėmimą.
Kaip naudoti agato rutulį:
  • Kaip elgtis su agato rutuliu: namų puošmena ir energijos balansuotojas: Padėkite agato rutulį savo gyvenamajame kambaryje ar darbo vietoje, kad sukurtumėte ramią, subalansuotą aplinką. Rutulinė forma užtikrina tolygų energijos srautą visoje erdvėje ir skatina harmoniją.
  • Meditacijos priemonė: Laikykite agato rutulį medituodami, kad įžemintumėte savo energiją ir sustiprintumėte vidinį stabilumą. Jo raminančios vibracijos padeda nuraminti protą ir rasti vidinę pusiausvyrą.
  • Asmeninių galių suteikimas: Laikykite agato rutulį ant darbo stalo ar naktinio stalelio, kad visą dieną išliktumėte įžeminti, susitelkę ir įgytumėte jėgų.

Priežiūra ir valymas:
Agatą galima valyti tekančiu vandeniu arba kelioms valandoms palikus jį druskos dubenyje. Taip pat galite įkrauti jo energiją padėdami jį mėnulio šviesoje arba naudodami garsinius valymo būdus, pavyzdžiui, varpelius ar dainuojančius dubenis.

Agato rutulys yra idealus palydovas tiems, kurie siekia emocinės pusiausvyros, aiškumo ir įžeminimo. Jo puoselėjanti energija švelniai palaiko gerą savijautą, todėl jis yra gražus ir raminantis bet kurios erdvės priedas.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti