Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Malachito kristalas
-

49,00

Į krepšelį


Malachitas - tai užburiantis žalias kristalas, kurio tamsių ir šviesių atspalvių raštai virpa, simbolizuodamas augimą ir transformaciją. Žinomas kaip galingas apsaugos akmuo, malachitas sugeria neigiamas aplinkos energijas ir apsaugo nuo žalos, ypač permainų metu. Todėl jis yra idealus palydovas tiems, kurie išgyvena asmeninį augimą arba siekia gyvenimo transformacijos.

Malachitas yra glaudžiai susijęs su širdies čakra, todėl skatina emocinį gijimą ir padeda atsikratyti senų traumų, baimių ir emocinių blokadų. Jis skatina išsilaisvinti iš ribojančių modelių ir atvira širdimi priimti teigiamus pokyčius. Subalansuodamas jūsų emocijas, malachitas leidžia jums judėti pirmyn pasitikint savimi ir užtikrinant emocinį atsparumą.

Šis kristalas taip pat garsėja tuo, kad stiprina energiją, stiprina intuiciją ir skatina kūrybiškumą. Jis dažnai naudojamas meditacijoje, siekiant pagilinti savęs pažinimą ir palengvinti dvasinį augimą. Nešiojamas kaip papuošalas, nešiojamas kaip talismanas ar laikomas namuose, malachitas skleidžia stiprią apsauginę energiją, neleisdamas negatyvumui atsikratyti, o jums suteiks jėgų žengti drąsius žingsnius transformacijos link.

Malachitas yra ne tik gražus kristalas, bet ir galingas asmeninio gydymo, augimo ir apsaugos sąjungininkas, drąsiai ir aiškiai vedantis jus per gyvenimo permainas.

  • Išmatavimai: 7 x 5 x 2 (cm).
  • Svoris: 215 (g).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti