< Grįžti į sąrašą

Rožinio kvarco delninis masažinis akmuo
4 (cm)

5,90

Į krepšelį


Tegul jūsų siela žygiuoja pagal gražios meilės ritmą, kai laikysite rožinio kvarco delninį akmenį prie širdies. Lygus kaip šilkas ir rausvas kaip ryto dangus, rožinio kvarco delninis akmuo yra švelnus ir paprastas palydovas, visada pasirengęs pakviesti užuojautos srautą.

Šie akmenys - tai lygūs, poliruoti brangakmeniai, naudojami stresui malšinti ir nerimui mažinti. Paprastai jie būna ovalo formos su nykščio dydžio įdubimu.
 
Naudojimo instrukcijos:

Rožinio kvarco delninį akmenį - raudonuojantį kristalą, kurį galima įsidėti į kišenę ar rankinę, - galima išsitraukti bet kada, kai pajusite, kad kyla neigiamos energijos pliūpsnis. Glaudžiai susijęs su širdies čakros harmonija, rožinio kvarco kristalas pripildo mus meilės lengvumo ir švelniai primena, kad esame verti, pajėgūs ir galime prašyti švelnumo, kai tik mums jo reikia.

Nuo seno šis ypatingas rožinio atspalvio kvarco kristalas buvo perduodamas įsimylėjėliams kaip dviejų susipynusių sielų simbolis. Rožinio kvarco delninis akmuo gali būti dovanojamas kaip reto ryšio priminimas, tačiau jis taip pat suteikia išskirtinę meilės energiją tiems, kurie siekia save išgydyti. Gyvenimo audros gali sudrumsti širdį ir nuvesti mus į tamsius nepasitikėjimo miškus. Rožinis kvarcas atneša savo šviesią ir giliai gydančią energiją, kad nukreiptų mus atgal į švelnesnes vietas. Tai gilaus ryšio, šlovingos malonės ir stiprėjančių santykių tiesiai iš širdies akmuo. 

Meilė nėra tik išorinė jėga, kaip mums primena rožinio kvarco akmuo. Kai jaučiatės pažeidžiami ar nesaugūs, palaikykite šį akmenį delne ir leiskite jo energijai tekėti.

  • Akmens ilgis: 4 (cm).
  • Nurodyta 1vnt. kaina.
  • Unikalus ir tikras rožinis kvarcas.
  • Pridedama mineralo aprašymo kortelė.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Rožinio kvarco delninis masažinis akmuo
€5,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish