< Grįžti į sąrašą

Pakabukas houlitas - Rombas (4 cm)
4 (cm)

12,90

Į krepšelį


Houlitas yra švelnus, raminantis akmuo, kuris spinduliuoja užuojautą ir jautrumą. Tiek pagal pavadinimą, tiek pagal prigimtį tai gydomasis kristalas. Pirmą kartą jį dar 1868 m. atrado Henris Hovas (Henry How). Howas buvo Kanados chemikas ir mineralogas, jis Howlitą pavadino silikoboro-kalcitu. Poetiškesnį pavadinimą akmuo rado, kai geologas Džeimsas Dvaitas Dana (dar vienas mineralogas) po kurio laiko jį pervadino.

Haulitas yra kantrybės ir perspektyvos akmuo, skirtas tiems, kurie jaučia, kad reikia sulėtinti tempą, įsisavinti ir išvalyti nuolatinį proto šnekų srautą, tai kristalas, vedantis jus į sąmoningesnį gyvenimo būdą.

Jei dažnai pastebite, kad jūsų galvoje nuolat sklinda triukšmas, Houlitas yra čia, kad suteiktų ramybės ir kontempliatyvios tylos pojūtį. Šalia turėdami houlitą, galite paskatinti tas audringas bangas nurimti ir virsti švelniu srautu. Mėlynasis houlitas yra ypač puiki priemonė pernelyg aktyviam protui nuraminti ir emocinei raiškai sušvelninti.

Tai akmuo, kuris mums parodo, kad, prieš reaguodami, akimirką apsvarstytume visus aspektus, nes taip dažnai galime pasiekti geresnių rezultatų. Šis akmuo išskirtinai sugeria stresą ir įtampą, todėl yra nuostabi priemonė, kurią galima turėti po ranka akimirkomis, kai jaučiamas spaudimas. Jis kviečia į pasaulį žvelgti su meile ir supratimu ir bendrauti taip, kad nebūtų pilama alyvos į blėstančią liepsną.

Išmatavimai: 4 x 4 (cm).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Pakabukas houlitas - Rombas (4 cm)
€12,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish