< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Kaklo papuošalas "Mėnulis"
Tarot Jewellery

9,90

Į krepšelį


Įkvėptas taro meno, mistiškas aukso spalvos pusmėnulio kaklo papuošalas. 

Nuo pat vaikystės visi žvelgėme į mėnulį. Nesvarbu, ar žiūrėjome pro miegamojo langą, ar vasaros naktį su draugu ar broliu ar seserimi gulėdami ant žolės, mėnulis visada žavėjo kiekvieną iš mūsų. Ryški jo pilnatis ar įvairūs pusmėnuliai įkvėpdavo mūsų vaikišką vaizduotę. Būtent šis nuostabos jausmas visada buvo mūsų meilės dangaus papuošalams, mėnulio pakabučiams ir pusmėnulio papuošalams pagrindas.  

Be šio vaikystės susižavėjimo, visame pasaulyje Mėnulis istorijoje buvo svarbus simbolis. Kadangi jis peržengia sienas, jis yra mūsų atitinkamos ir bendros mitologijos dalis. Visi jį matome tą pačią dieną, nesvarbu, kur gyventume. Jūroje ar sausumoje jis mums nušviečia naktinį dangų. 

Manome, kad būtent ši dangaus krypties ir pastovumo reikšmė įkvepia mus visus ir leidžia mums įgauti jėgų, kurias suteikia mėnulio papuošalai.

Mėnulis visada buvo laikomas moteriška jėga. Jis reiškia pokyčius, kūrybiškumą ir moters įgalinimą. Kai kurie tiki, kad mėnulis formuoja mūsų emocijas dėl daugybės savo fazių. Mėnulis simbolizuoja mūsų svajones, baimes ir viltis.

Šis vėrinys pagamintas iš nikelio neturinčio nerūdijančiojo plieno ir turi 22 cm ilgio grandinėlę su užsegimu. 






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Kaklo papuošalas "Mėnulis"
€9,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish