< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Maišytų kritstalų apyrankė
0.7 (cm)

9,90

Į krepšelį


Apyrankė iš lavos, tigro akies, haulito ir lazurito.

Senovės magija ir visa žemės branduolio galia dvelkiantis lavos akmuo mums patinka dėl savo turtingos atgimimo energijos. Gausus mineralų ir kupinas gydomųjų vibracijų, lavos akmuo turi ir žemės, ir ugnies energijos, kuri padeda jums išlikti tvirtai ant žemės, energingiems ir pasiruošusiems spindėti. Lavos akmuo padeda sudeginti senas emocijas ir užleisti vietą kažkam naujam. Nors šis akmuo trykšta energija, iš tikrųjų jis veikia labai raminančiai ir padeda sutvirtinti visas žemesnes čakras, kad galėtumėte stovėti tvirtai kaip uola.

Tigro akis - auksinis amuletas, žaidžiantis tamsos ir šviesos temomis, visada buvo įdomus akmuo, ištikimas savo pavadinimui. Tigro akis, kaip ir gyvūnas, kurio vardu ji pavadinta, pasitelkia gilią vidinę stiprybę, aiškų mąstymą, praktiškumą ir nuostabų grakštumą. Tiems, kurie jaučia, kad jiems reikia tvirto pagrindo po kojomis, drąsos širdyje ir stabilios nuotaikos, šis akmuo gali būti puikus pasirinkimas.

Kadaise Tigro akis buvo nešiojama kaip apsauga nuo prakeiksmų. Tačiau mes žinome, kad kartais savęs žlugdymo prakeiksmas kyla iš vidaus, ir būtent čia Tigro akis iš tiesų pražysta. Tigro akis perima neigiamus minčių modelius ir juos išvalo, o vietoj to stengiasi pripildyti jūsų širdį spindesio, džiaugsmo ir didingos savivertės. 

Realizuokite savo dvasinį potencialą su aukštos vibracijos lazurito energija. Jo safyriška mėlyna spalva simbolizuoja saviraišką ir sąmoningumą bei padeda labiau pasikliauti savo intuicija. Lazuritas padeda jums kelionėje savęs atradimo ir savęs įvaldymo link. Jo ryšys su trečiosios akies čakra padeda gilintis į meditaciją, todėl tai puikus akmuotinkantis naudoti meditacijos ar jogos praktikos metu. 

Minkšta, kreminė, sniego ir mėnulio energijos kupina haulito apyrankė pasižymi raminančiomis vibracijomis. Šis pieno spalvos magiškas akmuo garsėja švelniomis vibracijomis, padeda išvalyti toksiškus minčių modelius ir padeda išlaikyti pusiausvyrą su visais geriausiais ketinimais.

  • Riešo apimtis: 17 (cm).
  • Karoliukų dydis: 0.7 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Maišytų kritstalų apyrankė
€9,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish