< Grįžti į sąrašą

Kuan Yin Oracle orakulo kortos
Alana Fairchild

30,79

Į krepšelį


Šis orakulas yra orientuotas į to pačio vardo Kuan Yin energiją, Kinijos užuojautos deivę, besąlygišką meilę ir situacijos priėmimą. 

Orakulo kortos yra naudojamos ieškant atsakymų į įvairius klausimus, žvelgiant į ateitį. Priešingai nei Taro kortos, orakulo kortos nėra skirstomos į mostis (taurės, lazdos, kardai, monetos). Dauguma orakulo kaladžių iš vis neturi jokių suskirstymų. Kiekviena korta turi savo pavadinimą ir paveikslą, o tai suteikia labai daug vietos interpretacijai ir intuicijai. 

Tačiau jų naudojimas labai primena Taro. Jūs patys nusprendžiate dėlionės tipą: jei traukiama viena korta, ji gali atsakyti Taip/Ne, trys kortos, kryžiaus forma ir t.t. gali atsakyti į sudėtingesnius klausimus, apibūdinti situaciją chronologiškai. 

Orakulo kortos taip pat yra pozityvesnės nei Taro. Nors kai kurios gali atrodyti negatyvios iš pirmo žvilgsnio, geriau įsigilinus jos ta negatyvumą įrėmina originalia ir pozityvia šviesa. Būtent dėl šių priežasčių darbas Orakulo kortomis yra be galo įdomus ir neįrėminantis.

44-ios kortos kartu su 144 psl. paaiškinimų knygute veda pozityvumo link, suteikia dvasinių ir praktinių patarimų.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Kuan Yin Oracle orakulo kortos
€30,79

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish