< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

PUIKI DOVANA
7 kvapnių čakrų žvakių rinkinys 'Balansas'
4.5x4 (cm)

32,00

Septynios pagrindinės čakros - tai energetiniai kūno mazgai, kuriuose susilieja įvairios emocijos. Žvakės šviesa simbolizuoja trikdančių emocijų (tamsos) pašalinimą iš pagrindinių čakrų ir virtimą naudingomis emocijomis (šviesa). Mūsų kūnai klesti, kai čakros yra atviros ir gyvybinės jėgos gali lengvai tekėti, todėl, jei jaučiatės nepilnavertiškai, atidžiau pažvelkite į savo čakras, kad išsiaiškintumėte, kas vyksta, ir pradėkite atkurti pusiausvyrą.

Šaknies čakra (raudona spalva)
Apsauga, išvalymas, įžeminimas

Šaknies čakra yra jūsų ryšio ir įžeminimo su žemės elementu šaltinis. Kai šaknies čakra nėra subalansuota, galite jaustis labai nesaugūs, neramūs ir stokojantys energijos. Dėl to galite jausti stresą dėl tokių dalykų kaip pinigai ir jaustis tarsi įstrigę, nesaugūs ir nenusistovėję. 

Sakralinė čakra (oranžinė spalva)
Ryšio užmezgimas, energijos sutelkimas, įkvėpimas

Jūsų sakralinė čakra yra susijusi su vandens stichija. Ji siejama su jūsų emocijomis, kūrybiškumu ir pojūčiais, taip pat su jūsų individualiais santykiais ir ryšiu su intymumu. Taigi, jei kas nors jūsų intymiuose santykiuose nesiklosto, jei turite problemų su emocijomis ar jaučiate, kad jums trūksta kūrybiškumo, gali būti, kad jūsų sakralinė čakra yra užblokuota. 

Saulės rezginio čakra (geltona spalva)
Stiprybė, savivertė, transformacija

Saulės rezginio čakra yra susijusi su ugnies elementu. Ji susijusi su visomis jūsų mintimis ir jausmais apie save ir iš esmės susijusi su jūsų santykiu su savimi.  Jei kenčiate dėl žemos savivertės (arba pernelyg išpūsto ego), nesugebate siekti tikslų arba nesugebate įsipareigoti, priežastis gali būti užblokuota saulės rezginio čakra. 

Širdies čakra (žalia spalva)
Augimas, klestėjimas, sėkmė

Širdies čakra yra susijusi su oro elementu. Ji siejama su visų rūšių meile - gerumu nepažįstamiems žmonėms, romantiška meile, užuojauta ir empatija kitiems, draugyste, meile šeimai ir meile sau. Jei jums sunkiai sekasi priimti meilę, jaučiate užuojautos sau stoką arba meilės trūkumo ar praradimo jausmą, susijusį su meile, tuomet jums reikia sutelkti dėmesį į širdies čakrą.

Gerklės čakra (indigo spalva)
Ramybė, tiesa, pasitikėjimas

Jūsų gerklės čakra yra susijusi su kosmoso elementu. Ji siejama su bendravimu, saviraiška, savo tiesos sakymu ir žinojimu, kada reikia patylėti. Ši čakra susijusi su jūsų gebėjimu aiškiai kalbėti iš širdies ir proto ir klausytis su užuojauta. Jei jums sunkiai sekasi rasti savo balsą ir sąžiningai bei švelniai išreikšti savo tiesą, jums reikia sutelkti dėmesį į gerklės čakrą.

Trečios akies čakra (mėlyna spalva)
Galia, žinios, orumas

Trečiosios akies čakra susijusi su aukštesne intuicija, dvasingumu ir aiškiaregiška galia - ji siejama su šviesos elementu. Ji susijusi su proto aiškumu, vaizduote, vidine išmintimi ir įžvalga. Ji taip pat susijusi su jūsų gebėjimu matyti giliai savo širdyje ir pažinti savo tikrąjį "aš". Atvira trečiosios akies čakra reiškia, kad galite matyti platesnį vaizdą ir pozityviai žvelgti į ateitį.

Karūnos čakra (violetinė spalva)
Apsauga, transformacija, intuicija

Jūsų karūnos čakra yra gryna dvasia - ji nesusijusi su jokiais elementais, todėl ji yra unikali. Ji siejama su jūsų dvasinio nušvitimo jausmu ir prisiminimu, kad esate maža didesnės visumos dalis. Atvira karūnos čakra reiškia, kad neturite išankstinių nusistatymų ir suvokiate aplinkinį pasaulį kaip visumą.

Žvakių ritualas:

Užmerkite akis ir keletą kartų giliai įkvėpkite - minutę ar dvi sutelkite dėmesį į kvėpavimą, kol mintys nurims. Nustatykite savo ketinimą, sutelkdami dėmesį į čakrų savybes, kurias norite ugdyti. Atsižvelgdami į savo ketinimą, uždekite žvakę ir pastatykite ją tiesiai priešais save. Sutelkite dėmesį į degančią žvakę ir žvakės spalvą, nepamiršdami čakros savybių. Užmerkite akis ir įsivaizduokite šiltą, spalvingą čakros energiją . Išlaikykite dėmesį ties šia vizualizacija stebėdami, kaip gyvybinė jėga plečiasi ir užpildo visą jūsų kūną.

  • 7 kvapiosios žvakės stikliniuose indeliuose.
  • Sąžiningos prekybos sertifikatas.
  • Kvepia eteriniais aliejais 
  • Degimo trukmė: 19-21 val.
  • Jokių dūmų, stabili liepsna, medvilninė dagtis





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Crystal Blessing kortos
€29,41
Erenberg Taro kortos
€30,75
Rožinio kvarco švytuoklė su čakrų grandinėle
€16,90
Švytuoklė iš pušies
€12,90
Lėkštelė arbatos maišeliui "Gyvybės medis"
€34,00
Sahumitos pundelis su Palo Santo smilkymui
€5,90
Paauksuota žalvarinė švytuoklė
€24,00
Natūralūs smilkalai White Sage
€2,50
Universal Folk Taro kortos
€44,79
Trinity Taro kortos
€25,64

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish