< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Raganos šluota su Trikvetra ir avantiurinu
Magiški ritualai

7,90

Į krepšelį


Ženkite į kerų pasaulį su mūsų mažo formato raganos šluota, papuošta mistiniu Trikvetros simboliu ir nuostabiu žaliu avantiurino brangakmeniu. Šis žavus dirbinys - puikus tradicijų ir elegancijos derinys, suteikiantis jūsų namams magijos ir apsaugos. Ši šluota idealiai tinka altoriams, magiškoms erdvėms arba kaip unikalus dekoratyvinis elementas, nes yra apsivalymo, klestėjimo ir dvasinio ryšio simbolis.

Trikvetros simbolis:
Šluotą puošia senovinė trikvetra - galingas simbolis, simbolizuojantis proto, kūno ir dvasios tarpusavio ryšį bei tris gyvenimo etapus.

Žaliasis avantiurinas:
Prie šluotos pritvirtintas žalias avantiurino brangakmenis, žinomas dėl savo gebėjimo pritraukti sėkmę, gausą ir teigiamą energiją. Jo raminantis žalias atspalvis suteikia dizainui natūralumo ir ramybės.

Simbolinis valymas:
Tradiciškai naudojama neigiamai energijai nušluoti, ši šluota yra galingas dvasinio valymo ir apsaugos įrankis, padedantis išlaikyti jūsų erdvę energetiškai švarią ir harmoningą.

Pritraukia gerovę:
Žaliasis avantiurinas vadinamas „galimybių akmeniu“, kuris pritraukia klestėjimą ir turtus, todėl ši šluota yra stiprus sėkmės amuletas.

Stiprina dvasinį ryšį:
Šluotelė puikiai tinka meditacijos ir ritualų altoriams ir šventoms erdvėms puošti: Trikvteros simbolis stiprina dvasinį sąmoningumą ir ryšį, todėl ši šluotelė puikiai tinka meditacijai ir ritualams.

Estetinis patrauklumas:
Dėl natūralių medžiagų, mistinės simbolikos ir ryškios žalios aventurino spalvos ši šluota suteikia unikalų ir gražų akcentą bet kokiam interjero stiliui.

Išmatavimai: 20 x 10 (cm).








Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Raganos šluota su Trikvetra ir avantiurinu
€7,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish