JELENOS MAGIJOS MOKYKLA 
Abstrakčiųjų simbolių magija
6 užsiėmimų ciklas 

KAVOS TIRŠČIŲ IR ARBATŽOLIŲ SIMBOLIAI:  BŪRIMO PRAKTIKA IR MAGIJA
2017 m. Sausio 19 d. (IV) 18 val. - 21:00 val.
Kęstučio g. 83, Kaunas

Veda Jelena Simonova
Filosofijos daktarė, raganė

Būrimas iš arbatžolių arba kavos tirščių laikomas vienu efektyviausių praeities, dabarties bei ateities skaitymo būdų ir vadinamas taseomantija (tam tikrais atvejais – taseografija). Pasitelkus intuiciją bei pritaikius nuo senovės galiojančias taisykles galima išmokti šifruoti puodelyje susidariusius magiškus ženklus. Kas Tavęs laukia šiandien? Rytoj? Po kelių mėnesių ar po metų? Pažvelk į puodelio turinį ir perskaityk Aukštesniųjų jėgų  Tau siunčiamą laišką.

Šiame užsiėmime pasidalinsiu raganiškais kavos ir arbatžolių paruošimo receptais, kurie, sustiprindami intuiciją bei įtraukdami į šį paslaptingą ritualą žolių esybes bei dvasias, palengvina šifravimo procedūrą. Pasidalinsiu, kaip interpretuojami iš kavos tirščių bei arbatžolių susikūrę simboliai, kaip išmokti perprasti puodelio turinio „kalendorių“ ir PAMATYTI, kada įvyks vieni ar kiti įvykiai Tavo gyvenime. Būtinai aptarsime, kaip koreguojamos ar neutralizuojamos neigiamas kavos ir arbatžolių burtų pranašystės. Atliksime ritualą, kurio metu paruošime raganišką gėrimą, kuris paleis Tavo intuicijos veikimo mechanizmą ir būtinai „pagausime“ bei „iššifruosime“ čia ir dabar Aukštesniųjų jėgų Tau siunčiamus ženklus. Atsiverk jiems ir perskaityk, kas Tavęs laukia.

Į užsiėmimą būtina atsinešti puodelį, lekštutę, šaukštelį, sąsiuvinį bei rašiklį. 

Registruotis tel. 8-686-52078



MAGINĖS PRAKTIKOS NAUDOJANT KRIŠTOLINĮ RUTULĮ BEI VEIDRODŽIUS (2017 m. Vasario 23 d. (IV) 18:00 val)
Teorinė dalis: dalyviai bus supažindinti su skaitymo iš krištolinių rutulių, veidrodžių bei kitų atspindinčių paviršių istorija ir technikomis. Taip pat - Enocho magija, angelologija, mistiniu  J. Dee ir Edwardo Kelley raidynu bei abstrakčiųjų simbolių interpretacija.
Praktinis užsiėmimas: meditacija į krištolinį rutulį ar veidrodį. Informacijos nuskaitymas iš veidrodinio rutulio ar/ir veidrodžio, naudojant  Taro kortų malkas.
Kiekvienam dalyviui  rekomenduojama  atsinešti į užsiėmimą Taro kortų malką, rašymo priemonę ir sąsiuvinį.

VAŠKO LIEJIMO SIMBOLIAI: BŪRIMO PRAKTIKA IR MAGIJA 
(2017 m. kovo 9d. (IV) 18:00 val.)
Teorinė dalis: dalyviai bus supažindinti su vaško liejimo technikomis bei galimybėmis, vaško simbolių interpretacijos ypatumais, būrimo ir magine vaško liejimo praktika.
Praktinis užsiėmimas: maginis vaško liejimas bei susidariusių simbolių interpretacija, siekiant gauti atsakymą į rūpimą klausimą, arba perskaityti Aukštesniųjų Jėgų / Visatos patarimą, aktualų šiuo gyvenimo laikotarpiu bei skirtą konkrečiai gyvenimiškai situacijai išspręsti.
Kiekvienas dalyvis turi atsinešti į užsiėmimą dubenėlį (apie 20 cm skersmens), rašymo priemonę ir sąsiuvinį.


AKVARELĖS SIMBOLIAI: BŪRIMAS IR MAGIJA (2017 m. Balandžio 13 d. (IV) 18:00 val.)
Teorinė dalis: dalyviai bus supažindinti su būrimo bei maginėmis praktikomis, kurios atliekamos liejant akvarelę bei abstrakčiųjų akvarelės simbolių interpretacijos galimybėmis, taip pat numatyta atskleisti ryšį tarp abstrakčiųjų simbolių bei žmogaus Savasties.
Praktinis užsiėmimas: ritualas, įgalinantis liejant akvarelę užfiksuoti Savasties simbolį popieriaus lape. Savasties vaizdavimas leidžia geriau pažinti save, išgryninti tolimesnę gyvenimo kryptį bei gauti atsakymus į esamu laikotarpiu rūpimus klausimus.
Kiekvienas dalyvis į užsiėmimą turi atsinešti akvarelės paletę, indelį vandeniui, pieštukus arba flomasterius, rašymo priemonę ir sąsiuvinį.


DŪMŲ IR PELENŲ SIMBOLIAI IR MAGIJA (2017 m. Data tikslinama d. (IV) 18:00 val.)
Teorinė dalis: dalyviai bus supažindinti su maginėmis smilkalų bei popieriaus deginimo praktikomis, siekiant panaikinti emocinius blokus, destruktyvius įsitikinimus, baimes bei bet kokias negatyvios informacijos sankaupas. Taip pat dalyviai bus supažindinti su būrimo praktikomis, interpretuojant dūmų ir pelenų simbolius. 
Praktinis užsiėmimas: maginis smilkalų ir / ar popieriaus deginimo ritualas siekiant atsikratyti to, kas esamu gyvenimo laikotarpiu labiausiai trukdo. „Oro stichijos laiško“ ir „Ugnies stichijos laiško“ perskaitymas, interpretuojant dūmų simbolius, taip pat - dinaminius simbolius, susikuriančius popieriui degant ir galiausiai interpretuojant pelenų simbolius.

Organizuoja Sadhaka








Naujos prekės
Labradoritas drūza
€189,00
Rankų darbo ritualinė juoda žvakė - negatyvo šalinimui ir apsaugai
€12,90
Briaunuota žalvarinė švytuoklė
€16,00
Lėkštelė arbatos maišeliui "Mandala"
€7,90
Trinity Taro kortos
€25,64
Dark Knight žaidimo kortos Theory11
€21,47
Rožinio kvarco pakabukas - švytuoklė
€6,95
Lunar Taro kortos Cico Books
€35,94
The Beloved Dead Oracle kortos Weiser Books
€52,32
Skambantis Tibeto dubuo su Om simboliu (9-10 cm)
€30,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish