< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Apie mane kalba Taro
Sandra Fate

57,00
211p. Kieti viršeliai.

Į krepšelį


...Taro kalba su kiekvienu savaip. Dėl šios priežasties šią knygą rašome dviese - aš pasakosiu savas interpretacijas, o tu rašysi apie savo išgyvenimus ir pajautimus. Nes istorija kurią noriu perteikti yra ne apie išmokti, o apie žinant pagrindus - pajausti kaip su Tavimi bendrauja TAVO TARO kortos. Stebėti ženklus, įvykius, savo būseną ir dienos pabaigoje ją apibendrinti. Tai bus savotiškas "Savistabos universiteto", nulinio kurso studento dienoraštis. Kuomet aš pateikiu savo teoriją o visa kita tereikia stebėti, sekti, jausti ir konspektuoti. Jei norisi perprast o ne iškalti tuomet tai kaip tik tau. Taro kortų kelionės pradžioje mielai būčiau ėmusi į rankas tokią knygą ir būtent taip analizavusi kaip jos kalba su manimi. Joje aprašau būdą, kurio pagalba Taro kortų pažinimui tau prireiks vos 78 dienų, man tai užtruko keletą metų... Šią knygą sudaro du skyriai :
PIRMASIS skyrius - skaitymui ir išgyventos kortos aprašymui pagal SAVE. Šiame skyriuje rasi jau pateiktą teoriją apie kiekvieną kortą ir pats rašysi savo dienos nuotaikas, pajautimus, interpretacijas būtent skirtus vienai konkrečiai tos dienos kortai.

ANTRASIS skyrius skirtas dėlionėms ir jų analizei. Turėsi galimybę dėlioti bei analizuoti skirtingas kortų dėliones aktualiausiomis temomis, išmoksi jas susikurti pats. Drąsiai eksperimentuok tiek su kortų skaitymu, pajautimu, pritaikymu konkrečiam klausymui, tiek su jų dėlionėmis.


Autorius: Sandra Fate
Kalba: Lietuvių
Leidybos metai: 2021
ISBN: 978-609-454-616-7
Formatas: 15 x 20 x 1.8 cm







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Apie mane kalba Taro
€57,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish