< Grįžti į sąrašą

Gintarinis keltiškas kryžius (Amber Celtic cross)
Lietuva

15,00

Į krepšelį


Tikslų pasiekimui ir harmonijai

Keltų kryžiaus Keltų kryžiaus simbolika yra tiesiogiai susijusi su žmogaus noru pažinti ir patirti gyvenimo paslaptis. Paslaptis galima atskleisti per keturis kryžiaus išsišakojimus, kurie padeda objektyviai pažinti save, gamtą, išmintį ir dieviškąjį pradą.

Keltų kryžius taip pat simbolizuoja dieviškų energijų sutekėjimo vietą. Pats kryžiaus centras yra ta vieta, kurioje gyvena kosminė energija. Jis gali pasitarnauti kaip įrankis medituojant ar užsiimant kitomis dvasinėmis praktikomis. Toks energijų susibūrimas leidžia pajusti vienybės/vienumo su mus supančia aplinka ir žmonėmis jausmą.

Amuletas veikia tarsi kompasas su keturiomis pagrindinėmis kryptimis padedantis naviguoti tiek kasdieniame tiek dvasiniame gyvenime. Jo tikslas padėti jums pamatyti savo pašaukimą, aistrą, tikslą ir siekti to. 

Keltų sėkmės mazgais išraizgytas amuletas atneš mums sėkmę ir troškimų išsipildymą. 

Gintaro amuletas veikia tarsi elektros kondensatorius, galintis pasikrauti ir savo šeimininkui padedantis priimti subtilesnę energiją ir ją įkūnyti. 

Jis įžemina dvasinę energiją į fizinį kūną.

Gintaras žadina kūrybingumą ir padeda lengviau priimti neišvengiamus pokyčius gyvenime. Iš kūno gali pašalinti daug negatyvumo, prisidėti valant dvasią ir širdį. Padeda atskleisti senovės išmintį ir žinias, taip leidžia kūnui pačiam sugyti transformuojant energijas.

Amuletas pagamintas iš termiškai neapdoroto, natūraus gintaro ir medžio.

Tinka kabinti namuose, mašinoje, aplinkoje, kurioje norite jaustis saugiai ir harmoningai. 

Skersmuo 5 cm.

Pagaminta Lietuvoje






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Gintarinis keltiškas kryžius (Amber Celtic cross)
€15,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish