< Grįžti į sąrašą

English Magic Tarot
Andy Letcher

32,00

Į krepšelį


Ši patraukli nauja taro kaladė įtraukia mus į gyvą, bet dažnai paslėptą anglų magijos pasaulį, prikeldama auksinį mistikos amžių, kai Jonas Dee buvo karalienės Elžbietos rūmų astrologas, antikvaras Johnas Aubrey iš naujo atrado senovės šventas vietas, o didysis fizikas Isaacas Newtonas tyrinėjo alchemiją.

Anglų magiškos taro kortas perkelia į spalvingą, bet audringą Anglijos istorijos laikotarpį, kuris tęsiasi nuo Henriko VIII laikų iki restauracijos. Šiuo sukrėtimo metu archetipinės jėgos buvo labai stiprios, todėl tai buvo puiki magiška aplinka. Pasižymi dinamišku, grafiniu stiliumi, kurį atnešė garsus menininkas Rexas Van Rynas, koloristas Steve'as Dooley ir rašytojas Andy Letcheris. Kai kuriuose tradiciniuose vaizduose yra unikalių posūkių, juose užkoduotos mįslės, nuorodos ir žinios, kurios leis daugiau sužinoti apie kortų nematomą pusę ir prasmę.

Pirma tokio tipo kaladė, kuri aiškiai remiasi magiška angliška tradicija, „The English Magic Tarot“ atveria daugybę naujų galimybių į kortas, kurios džiugins tiek pradedančiuosius, tiek patyrusius taro vartotojus.

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
English Magic Tarot
€32,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish