< Grįžti į sąrašą

Natūralus malachitas (L)
1 vnt.

8,00

Į krepšelį


Malachitas yra draugas, pas kurį einate, kai jums reikia nefiltruotų santykių ar gyvenimo patarimų. Kaip apsauginį akmenį, atnešantį pusiausvyrą protui ir dvasiai, norėsite laikyti šį kristalą šalia savęs. 

Kaip galingas transformacijos akmuo, malachitas subalansuos jūsų emocijas stabilizuojančiu jautrumu, kad galėtumėte priimti racionalius sprendimus, kurių netemdo įkaitusios emocijos. 

Tikras širdies sergėtojas malachitas yra meilės akmuo, nes jo ryšys su širdies čakra atveria vartus visokių tipų meilei. Tai pats geriausias meilės kristalas vyrams, reprezentuojantis ir harmonizuojantis energetinio kūno vyriškąją pusę. 

Malachitas yra idealus kristalas tiems, kurie niekada neranda tobulo partnerio. Kadangi malachitas jungiasi su širdies čakra ir ją atveria, jis suteikia jėgų įveikti neigiamus modelius. Medituokite su malachito akmeniu, kad atrastumėte šiuos negatyvius modelius. Kai juos atpažinsite, malachito energijos įliejimas į jūsų saulės rezginio čakrą suteiks didelę valios dozę, padėsiančią išlaikyti jūsų ketinimą išvengti tų pačių spąstų. Su šiuo pasitikinčiu ryžtu ne tik galėsite susilaikyti nuo slydimo atgal į pažįstamus spąstus, bet ir pajusite gyvybingumą, kuris paskatins jus priimti teigiamus sprendimus kitose jūsų gyvenimo srityse. Darbas su malachito akmenimis yra tarsi dvasinis pertvarkymas.

Čakra: Širdies, Gerklės.

Zodiako ženklas: Ožiaragis, Skorpionas.

Ilgis: ~ 3 - 5 (cm).







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Natūralus malachitas (L)
€8,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish