< Grįžti į sąrašą

Rubelito apyrankė čipsiukai
-

9,00 €15,00

Į krepšelį


Rubelitas yra širdies akmuo - stiprios, gyvybingos, kupinos aistros meilei ir gyvenimui širdies. Rubelitoo ryškios rožinės ir rubino raudonumo spalvų energijos derinys sukuria vibracijos modelį, kuris giliau nei kiti širdies akmenys rezonuoja su širdies čakra. Jis jungiasi ne tik su pačios Žemės širdimi, bet ir atsiveria meilei, kuri peržengia žmonių santykių ribas ir siekia Visatą.

Rubelitas stimuliuoja ne tik Širdies, bet ir Šaknų čakrą, todėl padidėja pranos, arba gyvybinės jėgos energijos, srautas, puoselėjantis ir gydantis emocinį kūną. Jo įžeminanti įtaka didina gyvenimo džiaugsmą ir gyvą bendravimą su kitais žmonėmis. Ji padeda atgaivinti aistrą ir seksualumo džiaugsmą, padeda prisiimti meile pagrįstus įsipareigojimus.

Rubelitas stiprina gebėjimą suprasti meilę ir skatina kūrybiškumą ieškant būdų, kaip skleisti meilę pasaulyje. Jis padeda žmogui būti gyvybingam ir visuomeniškam, taip pat skatina taktiškumą ir lankstumą. Rubelitas gali būti naudojamas siekiant harmonizuoti moteriškąsias energijas abiejose lytise ir suteikia stiprybės moterims, susiduriančioms su emociniais iššūkiais.

Namuose ar darbe rubelitas yra puikus neutralizatorius, nes padeda neutralizuoti žalingą mikrobangų krosnelių, kompiuterių ir kitos elektronikos poveikį. Jis taip pat padeda sulaikyti žmones nuo, suteikia orumo, diplomatiškumo ir ramaus autoriteto, kai kiti elgiasi neprotingai. Rubelitas yra šamaniškas akmuo, suteikiantis apsaugą ritualinių darbų metu.

Riešo apimtis: 15 - 16 (cm).







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Rubelito apyrankė čipsiukai
€9,00 €15,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish