Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
PUIKI DOVANA
Pirito apyrankė
Magiški aksesuarai

15,00

Į krepšelį


Piritas yra akmuo, žinomas dėl savo žvilgančios, metalinės išvaizdos ir stiprių apsauginių bei įgalinančių savybių. Tikima, kad nešiojamas kaip apyrankė piritas sukuria skydą nuo neigiamos energijos, skatina pasitikėjimo savimi ir stiprybės jausmą.

Metafizinės savybės

Piritas paprastai siejamas su pasireiškimu, gausa ir klestėjimu. Pirito apyrankės dėvėjimas didina motyvaciją ir valios stiprybę, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia įveikti iššūkius, ypač susijusius su darbu, finansine sėkme ir asmeniniu augimu. Taip pat teigiama, kad šio akmens energija stimuliuoja intelektą ir atmintį, todėl padeda susikaupti ir išlikti blaiviai mąstančiam.

Emocinė nauda

Be energetinių savybių, piritas yra susijęs su emocine gerove. Jis gali padėti išsklaidyti nepilnavertiškumo jausmą, padidinti savivertę ir paskatinti ryžtingumą. Šilta, įžeminanti pirito energija subalansuoja emocinį kūną, todėl lengviau drąsiai susidurti su baimėmis ir nerimu.

Čakrų ir Zodiako ryšys

Piritas dažnai siejamas su saulės rezginio čakra - energetiniu centru, susijusiu su asmenine galia, pasitikėjimu savimi ir savidisciplina. Jis taip pat susijęs su Liūto astrologiniu ženklu, derančiu su ugnies elementu, kuris sustiprina drąsą ir lyderio savybes.

Apskritai pirito apyrankė yra universalus aksesuaras, kuriame grožis dera su galingais metafiziniais privalumais ir kuris idealiai tinka visiems, norintiems į savo gyvenimą įnešti stiprybės, apsaugos ir klestėjimo jausmą.

  • Karoliukų diametras: 0.7 (cm).
  • Riešo apimtis: 15 - 17 (cm).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!