Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Granato apyrankė
Magiški aksesuarai

24,00

Į krepšelį


Granatą nuo seno mėgo viduramžių juvelyrai, karališkųjų šeimų atstovai ir senovės civilizacijos. Pasak senųjų Biblijos tekstų, granatas buvo vienintelė šviesa Nojaus arkoje, todėl šis žvilgantis kraujo raudonumo akmuo nuo seno buvo vilties žiburys, gyvybės ženklas ir kelrodė šviesa beviltiškiausiais tamsos laikais.

Granato apyrankė yra ne tik dekoratyvinis teigiamos energijos ženklas, bet ir akmuo, simbolizuojantis pačią gyvybę. Kraujo, plakančios širdies ir pirmosios sielą šildančios ugnies spalva - nėra gilesnio ryšio su tyriausiu savęs pajautimu nei granatas. Senovės kinų medicinoje granatas padėdavo į kūną atvesti či srautą, sušildydavo sistemą nuo viršaus iki apačios ir užtikrindavo nuolatinę sveiką kraujotaką.

Kaip meditacinė ugnis, granatas nuolat dega ir žybsi net šalčiausią naktį ir pučiant žvarbiausiam vėjui. Tai save pažįstantis akmuo, kuris savo ruožtu kviečia pasinerti šiek tiek giliau ir atrasti meilės apraiškas, jau paslėptas jūsų širdyje. Granatas trykšta gausiu gyvybingumu, todėl tiems, kurie jaučiasi prislėgti, pasimetę ir prislėgti - granato energijos apyrankė vėl įžiebs jūsų ugnį.

  • Karoliukų diametras: 0.6 (cm).
  • Riešto apimtis: 16 -17 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!