Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Tigro akies, lavos ir agato apyrankė
Magiški aksesuarai

16,00

Į krepšelį


Apyrankė iš lavos, agato ir tigro akies: Balansas, apsauga ir stiprybė viename

Ši apyrankė iš lavos akmens, agato ir tigro akies - tai aukščiausio lygio įžeminančios jėgos, emocinės pusiausvyros ir ryžtingo pasitikėjimo savimi sintezė. Kiekvienas akmuo suteikia savo unikalią energiją ir sukuria galingą trejetuką, kuris palaiko jus psichologiškai, fiziškai ir dvasiškai.

Šios apyrankės pagrindas - lavos akmuo. Gimęs iš neapdorotos Žemės energijos, jis turi įžeminančių ir stabilizuojančių savybių. Nešiojant lavos akmenį, jis padeda išlaikyti ryšį su savo šaknimis, kad ir koks chaotiškas būtų gyvenimas. Jis taip pat yra porėtas, todėl puikiai sugeria eterinius aliejus ir kasdienybę papildo papildomu aromaterapijos sluoksniu.

Agatas suteikia emocinę pusiausvyrą ir apsaugą. Žinomas dėl savo raminamojo poveikio, agatas padeda išlikti ramiems esant spaudimui, ištirpdo įtampą ir suteikia vidinės ramybės. Jo puoselėjanti energija sukuria skydą nuo negatyvumo, todėl sudėtingose situacijose galite išlaikyti emocinį stabilumą ir aiškumą.

Tigro akis papildo apyrankę, suteikdama drąsos ir sutelktumo. Tigro akis, vadinama „valios ir stiprybės akmeniu“, paaštrina jūsų instinktus ir suteikia ryžto veikti užtikrintai. Šiltas auksinis akies spindesys simbolizuoja aiškumą ir viziją, todėl užtikrins, kad nesustotumėte kelyje link savo tikslų.

Kartu lavos akmuo, agatas ir tigro akis sukuria dinamišką apyrankę, kuri ne tik atrodo stulbinamai - ji suteikia jums jėgų jaustis tvirtai, subalansuotai ir pasiruošusiems bet kokiems gyvenimo iššūkiams. Nesvarbu, ar ieškote apsaugos, susitelkimo, ar vidinės ramybės, ši apyrankė - tai jūsų asmeninė energijos ir stiliaus jėgainė.

  • Karoliukų diametras: 5 (mm).
  • Riešo apimtis: 16 - 18 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!