Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Haulito ir rožinio kvarco apyrankė
Magiški aksesuarai

18,00

Į krepšelį


Haulito ir rožinio kvarco apyrankė: Taikos ir meilės harmonija

Haulito ir rožinio kvarco apyrankė - puikus ramybės ir širdies energijos derinys. Šie du akmenys harmoningai veikia, kad nuramintų protą, nuramintų emocijas ir sustiprintų meilės bei užuojautos jausmus.

Haulitas pasižymi raminamosiomis savybėmis, todėl yra ramybės ir kantrybės akmuo. Jo švelnus baltas paviršius atspindi jo gebėjimą nuraminti protą ir sumažinti stresą. Nešiodami haulitą tarsi nešiojatės su savimi asmeninę šventovę, kuri padeda sumažinti nerimą, skatina ramų miegą ir dėmesingus apmąstymus.

Kita vertus, rožinis kvarcas yra besąlygiškos meilės akmuo. Rožinis kvarcas, turintis švelniai rožinių atspalvių, atveria širdies čakrą ir skatina meilės, atleidimo ir užuojautos jausmus. Tai gražus priminimas, kad reikia puoselėti save ir aplinkinius su gerumu ir supratimu. Nesvarbu, ar gydotės emocines žaizdas, ar tiesiog siekiate daugiau meilės savo gyvenime, rožinis kvarcas sustiprina šias teigiamas, į širdį orientuotas vibracijas.

Kartu haulitas ir rožinis kvarcas sukuria taiką ir meilę spinduliuojančią apyrankę. Ji idealiai tinka visiems, norintiems į savo gyvenimą pakviesti daugiau ramybės, išgydyti emocinį stresą ar priimti besąlygiškos meilės energiją. Ši apyrankė yra ir stilingas aksesuaras, ir nuolatinis priminimas išlikti ramiems, susitelkusiems ir atviriems visuose savo darbuose.

  • Karoliukų diametras: 8 (mm).
  • Riešo apimtis: 16 - 17 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!