Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Haulito, rožinio kvarco ir kalnų krištolo apyrankė
Magiški aksesuarai

18,00

Į krepšelį


Apyrankė iš haulito, rožinio kvarco ir skaidraus kvarco - puikus ramybės, meilės ir proto aiškumo derinys. Šis akmenų trejetas sujungia galingas energijas, padedančias emociškai sveikti, palaikyti ramybę ir aiškią būsimo kelio viziją.

Haulitas yra ramybės akmuo. Jo švelnus, baltas paviršius su raminančiomis pilkomis gyslomis padeda sumažinti stresą ir nerimą. Nešiojamas haulitas skatina kantrybę ir atidumą, todėl jis yra puikus palydovas ieškantiems vidinės ramybės ar atsikratantiems kasdienio spaudimo.

Rožinis kvarcas, besąlygiškos meilės akmuo, suteikia apyrankei švelnios, į širdį nukreiptos energijos. Jo švelnūs rožiniai atspalviai skatina meilę, užuojautą ir emocinį gijimą. Nesvarbu, ar puoselėjate meilę sau, ar gilinate ryšius su kitais, rožinis kvarcas atveria širdies čakrą ir skatina gerumą, atleidimą ir empatiją.

Skaidrusis kvarcas sustiprina tiek haulito, tiek rožinio kvarco energiją, todėl jų raminamosios ir meilės savybės tampa dar stipresnės. Skaidrusis kvarcas taip pat puikiai padeda sutelkti dėmesį, padeda aiškiai suvokti savo tikslus ir svajones.

Kartu haulitas, rožinis kvarcas ir skaidrusis kvarcas sukuria harmoningą apyrankę, kuri subalansuoja emocinę gerovę ir proto aiškumą. Nesvarbu, ar siekiate vidinės ramybės, ar gydotės nuo praeities emocijų, ar siekiate susitelkti ir pozityviai žvelgti į gyvenimą, ši apyrankė yra galingas sąjungininkas, skatinantis ramybę, meilę ir aiškumą visose gyvenimo srityse.
  • Karoliukų diametras: 8 (mm).
  • Riešo apimtis: 16 - 17 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!