< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Pasidabruotas skambantis dubuo Buda Šakjamuni -- ±20cm; ±1100-1200g


194,15
Numatoma prekės pristatymo data: 2024-07-10


Į krepšelį


Sidabruotas, puošnus skambantis dubuo su išgraviruotais Budos Šakjamunio ir penkių Dhjanio Budų atvaizdais. Dubenėlį taip pat puošia palankūs simboliai, tokie kaip dvigubas dorė, lotosas ir nesibaigiantis mazgas, taip pat užuojautos mantra 'Om Mani Pad Me Hum'. Sidabro danga dengiama kruopščiai atliekant elektrocheminį procesą, todėl kiekvienas dubenėlis apgaubiamas blizgančiu gryno sidabro sluoksniu, praturtinančiu jo skambesį ir vibraciją.

Atskirai reikėtų užsisakyti derančią veltinio trintuvę (žr.: priedai metaliniai skambantys dubenėliai).

Atkreipkite dėmesį: sidabruoti skambantys dubenėliai parduodami vienetais, jų svoris gali skirtis.

Menas ir meistriškumas
Kiekvienas rankomis kaltas skambantis dubuo pirmiausia kruopščiai atrenkamas dėl sodraus skambesio, kad ne tik gražiai atrodytų, bet ir pasižymėtų gyliu bei rezonansu, kokio galima tikėtis iš tokios kokybės skambantis dubens. Tik tada dubuo graviruojamas ir pasidabruojamas.

Tradicinių simbolių ir papuošimų graviravimas atliekamas naudojant tikslią lazerinę technologiją, todėl juos galima puošti sudėtingais raštais, nepakenkiant jų išskirtinėms akustinėms savybėms.

Sidabrinimo procesas atliekamas galvanizavimo būdu. Tam naudojama valdoma elektrolizė, kai norima metalo danga iš anodo (dalies, kurioje yra metalas, naudojamas dengimui) perkeliama į katodą (dalį, kuri bus dengiama - šiuo atveju skambantis dubenį). Taip užtikrinamas gražus ir tolygus padengimas.

Sidabrinio padengimo privalumai
Sidabras, pasižymintis dideliu tankiu ir puikiomis akustinėmis savybėmis, sustiprina natūralų dainuojančio dubens garso grynumą' sukuria aiškų ir pakylėjantį skambesį.

Giedojimo dubens'atspindintis paviršius ne tik padidina jo estetinį patrauklumą, bet ir gali sustiprinti jo skleidžiamą energiją, todėl dubuo tampa galinga meditacijos ir gydymo garsu priemone.

Priežiūra ir laikymas
Kad išsaugotumėte gražią apdailą ir galingą pasidabruoto dainuojančio dubens skambesį, rekomenduojame naudoti tik minkštą, vilnonę virvelę ir veltinio plaktuvą. Papildomai priežiūrai gali praversti medvilninės pirštinės, skirtos tarpiniam dubens tvarkymui. Po kiekvieno naudojimo dubenį kruopščiai nuvalykite minkšta medvilnine šluoste, kad pašalintumėte pirštų atspaudus ir išlaikytumėte blizgesį. Dubenėlį laikykite ant stabilaus guminio žiedo arba minkštos pagalvėlės, kad apsaugotumėte jo formą ir apdailą.

Kiekvienas pasidabruotas dainavimo dubuo tiekiamas su medvilniniu maišeliu jam apsaugoti ir laikyti bei trimis poromis medvilninių pirštinių (M, L ir XL dydžių).

Kaip valyti, naudokite drėgną, neabrazyvinę šluostę su švelniu muilu ir vandeniu. Venkite aštrių chemikalų ir abrazyvinių valiklių, kad išsaugotumėte sidabro dangą. Tačiau gali padėti sidabro šluostė.

Pagaminta kruopščiai Nepale
Mūsų skambančius dubenis meistriškai gamina meistrai Nepale, sujungdami iš kartos į kartą perduodamą tradicinę techniką su šiuolaikinėmis technologijomis. Importuoja ir platina "Mani Bhadra BV - Phoenix Import".

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Pasidabruotas skambantis dubuo Buda Šakjamuni -- ±20cm; ±1100-1200g
€194,15

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish