< Grįžti į sąrašą

Anime Tarot kortos
-

30,90 €32,90

Į krepšelį


Nors taro kortos egzistuoja jau daugelį metų, šiuo metu jos labai atgimsta tarp norinčiųjų sužinoti, kaip kortos gali kūrybiškiau ir šiuolaikiškiau ugdyti intuiciją ir dvasingumą. O kaip geriau tai padaryti, jei ne derinant klasikinę taro simboliką su įdomiais ir nuolat pasirodančiais anime archetipais?

Nesvarbu, ar tai būtų Imperatorienė - korta, simbolizuojanti moteriškumą, grožį, puoselėjimą ir gausą, - perteikta per Yamato Nadeshiko personažo archetipą, kuris įkūnija tyrumą, santūrumą, gerumą ir sąžiningumą; arba Atsiskyrėlis - korta, susijusi su vienatve, sielos ieškojimais ir užsisklendimu, siejama su Hikikomori archetipu, šiuolaikinių eremitų, kurie labai pasikliauja technologijomis, socialine žiniasklaida, vaizdo žaidimais ir kitomis nutolusio bendravimo bei pramogų formomis, kad išgyventų, - mes visi turime nerealizuotą savo tikrojo potencialo versiją, o kas gali būti geresnis būdas pamatyti šį potencialą, jei ne mūsų mėgstami anime personažai.

Anime Taro, susiejantis šiuos anime personažus, žanro teoriją, tropus ir archetipus su klasikine didžiųjų ir mažųjų arkanų simbolika, padeda jums įsitraukti į savo vidinį pasaulį ir pagilinti jo supratimą.

Kaladę sudaro 78 kortos ir instrukcijos (anglų k.).
Pakuotės išmatavimai: 15.4 x 10.3 x 5.1 (cm).

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Anime Tarot kortos
€30,90 €32,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish