< Grįžti į sąrašą

Stranger Things Taro kortos ir vadovas Insight Editions


41,03

Į krepšelį


„Netflix“ Emmy apdovanojimą pelnęs serialas „Stranger Things“ sužavėjo milijonų žiūrovų visame pasaulyje vaizduotę. Dabar gerbėjai gali patirti serialą kaip niekad anksčiau su pirmąja oficialia „Stranger Things“ taro kalade! Šioje 78 kortelių kaladėje, kurią sudaro originalūs meno kūriniai, įkvėpti klasikinės taro ikonografijos, sudaro tiek pagrindiniai, tiek smulkūs arkanai, vaizduojami gerbėjų mėgstami personažai, vaizdai ir temos iš „Stranger Things“. Supakuota kolekcinėje dovanų dėžutėje, tai visiškai vamzdinė dovana Stranger Things gerbėjams ir taro entuziastams!

78 TAROTO KORTELĖS: Kiekvienoje kortoje pavaizduoti gerbėjų mėgstami veikėjai, vaizdai ir temos iš „Svetimų dalykų“, atstovaujančių didiesiems ir mažiesiems arkanams.

ORIGINALIOS ILIUSTRACIJOS: Kiekviena kortelė yra meno kūrinys, kuriame yra originalus, išsamus ikoniškų personažų ir scenų iš „Svetimų dalykų“ atvaizdas, nuo baisaus Demogorgono ir baisaus Mind Flayer iki dinamiško dueto Steve'o Harringtono ir Robino Buckley!

NAUDINGAS VADOVAS: pridedamame vadove paaiškinamos kiekvienos kortelės reikšmės ir keletas paprastų paskleistų, kad būtų lengviau skaityti.

GRAŽI DOVANA: Taro kaladė ir vadovas supakuoti į prabangią dovanų dėžutę, puikiai tinkančią dovanoti.

  • Kaladę sudaro: 78 kortos, 128 puslapių iliustracinis vadovas.
  • Kortų išmatavimai: 10 x 15 x 5 cm (3.9'' x 5.9'' x 1.97"). 
  • Kaladės svoris: 448 g.
  • 100% originalus Insight Editions produktas.


*Įspėjimas: gaminio spalva gali šiek tiek skirtis dėl fotografinio apšvietimo šaltinių arba monitoriaus nustatymų*

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Stranger Things Taro kortos ir vadovas Insight Editions
€41,03

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish