< Grįžti į sąrašą

Universal Monsters Taro kortos ir vadovas Insight Editions


41,03

Į krepšelį


Suteikite klaikią klasikinių filmų monstrų dvasią į savo taro skaitymus su šiuo kinematografiniu požiūriu tradicinėje taro kaladėje!

Su nuostabiais originaliais meno kūriniais, įkvėptais klasikinės taro ikonografijos, šioje 78 kortų kaladėje vaizduojami stulbinantys personažai, vaizdai ir temos iš legendinių Universal Pictures filmų apie monstrus, nuo Boriso Karloffo Frankenšteino ir Bela Lugosi Grafo Drakulos iki Žmogaus-vilko būtybės iš Juodoji lagūna ir dar daugiau!

Į komplektą įeina ir didžioji, ir mažoji arkana, taip pat pateikiamas naudingas vadovas, paaiškinantis kiekvienos kortelės prasmę, taip pat keletas paprastų paskirstymų, kad būtų lengviau skaityti. Supakuota prabangioje kolekcinėje dėžutėje, tai dovana, kuri sužavės siaubo filmų gerbėjus ir taro entuziastus!

78 GRAŽIAI ILIUSTRUOTOS KORTELĖS: Kiekviena iš 78 taro kortų yra meno kūrinys su originaliais, išsamiais ikoniškų personažų vaizdais ir scenomis iš tokių filmų kaip Frankenšteinas, Drakula, Mumija, Nematomas žmogus ir kt.!

OFICIALI UNIVERSALIŲJŲ MONSTRŲ KALADĖ: Tai vienintelė oficialus Universalių monstrų kaladė ir vadovas.

NAUDINGAS VADOVAS: pridedamame vadove paaiškinamos kiekvienos kortelės reikšmės ir keletas paprastų išdėstymų, kad būtų lengviau skaityti.

ŠVĘSKITE KLASIKĄ: švęskite klasikinį filmų palikimą, pvz., Padaras iš Juodosios lagūnos, Žmogus vilkas ir kt.!

BAUGI DOVANA: ši žaviai baisI taro kaladė ir vadovas supakuoti į prabangią dovanų dėžutę, puikiai tinkančią jūsų gyvenimo siaubo fanatikui.

  • Kaladę sudaro: 78 kortos, 128 puslapių iliustracinis vadovas.
  • Kortų išmatavimai: 10 x 15 x 5.5 cm
  • Kaladės svoris: 494 g.
  • 100% originalus Insight Editions produktas.


*Įspėjimas: gaminio spalva gali šiek tiek skirtis dėl fotografinio apšvietimo šaltinių arba monitoriaus nustatymų*

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Universal Monsters Taro kortos ir vadovas Insight Editions
€41,03

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish