< Grįžti į sąrašą

Baraja Española Waterproof žaidimo kortos


7,22

Į krepšelį


Ispaniška kaladė su vandeniui atspariomis kortomis, specialiai pritaikytoms baseine ar paplūdimyje. Tai skaidraus plastiko kortų kaladė, pagrįsta Fournier ispaniškomis žaidimo kortomis ir pagaminta Taivane. Kiekvienoje kaladėje yra 50 ispaniško stiliaus žaidimo kortų, įskaitant 2 „Jokers“. Mėgaukitės tradiciniais kortų žaidimais saulėje su šiomis vandeniui atspariomis ispaniškomis Fournier kortelėmis. Veidai ant šios kaladės yra registruoti prekių ženklai, registruotas prekės ženklas, tapęs Ispanijos kultūros ikona. - Unikali patvari apdaila atspari įbrėžimams ir nusidėvėjimui. - Gali atlaikyti vandenį, smėlį, purvą, šašlykų padažą, salotų padažą. - Tiesiog nuvalykite juos ir jie tinkami naudoti. - Šioje ispaniškoje žaidimų kortų kaladėje yra tvirta, skaidri dėžutė, kurią galite pasiimti su savimi atostogų metu. Pasiimkite šias vandeniui atsparias Fournier Baraja Española kortas su savimi į kitas atostogas saulėje!

DĖMESIO! Nenaudokite šių Fournier Baraja Española vandeniui atsparių žaidimo kortelių esant ekstremalioms temperatūroms, kaitrios saulės ir šiltų žaidimų vietų geriausia išvengti. Šios Fournier žaidimo kortos netinka naudoti sūkurinėje vonioje, kubiluose, saunose ar SPA. Ir nerekomenduojama vaikams iki 36 mėnesių.

  • Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.
  • Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.
  • Pagrindinė spalva: permatoma.
  • Indeksas: standartinis.
  • Pagamintos iš ypatingai kokybiško 100% plastiko.
  • Galima plauti.
  • Pagaminta Taivane.
  • Originalus Fournier produktas.
  • Tinka: pokeriui, kortų žaidimams


Esame oficialūs Fournier prekinio ženklo atstovai Baltijos šalyse nuo 2015. Fournier yra vienos populiariausių kortų visame pasaulyje. Vertinamos tiek paprastų žaidėjų, tiek pokerio entuziastų. Fournier tiekia savo produkciją žinomiausiems kazino visame pasaulyje o dabar šio ženklo kortos prieinamos ir namų žaidėjams. Naipes Heraclio Fournier S.A. yra gerai žinomas ispanų kortų gamintojas, įsikūręs Viktorijoje, Ispanijoje (Ši kompanija yra United States Playing Card Company nuosavybė).

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Baraja Española Waterproof žaidimo kortos
€7,22

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish