Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Plexus žaidimo kortos Difatta


14,30

Į krepšelį


Kaladę sukūrė Antony Carvelli. Antony įkvėpė „After Effects“ papildinio („Adobe“ programa, skirta vaizdo įrašų redagavimui ir specialiųjų efektų kūrimui), kuris vadinamas „Plexus“. Ši programa visada buvo viena iš jo mėgstamiausių. Šio papildinio apačioje yra trikampiai, kurie, sujungti vienas su kitu, gali sukurti įvairias formas ir labai specifinius efektus. Jis norėjo atkurti tokius pačius efektus savo kaladės dizaine. Po daugiau nei metus trukusio sunkaus darbo ir nuolatinio tobulinimo, Antony pasirinko USPC, kad užtikrintų pačią geriausią jo denio kokybę.

„Modernus ir minimalistinis dizainas“ Dizainas yra pagrindinė šios kortų kaladės dalis. Kortelės buvo pritaikytos modernaus ir minimalistinio dizaino. Kortos kortos yra panašios į standartines, kad jas būtų galima iš karto atpažinti, tačiau tuo pat metu jos buvo tiksliai pritaikytos taip, kad atitiktų stilių, būdingą visai kaladei.

"Idealiai tinka kardiologijai? Visiškai taip! "Kalnės yra kupinos akį traukiančių spalvų, o dėl plonų kraštų ir fantastiškos kortų nugarėlės puikiai atrodo kardistrui. Žiedai atrodys nepakartojamai ir įspūdingai.

"O burtininkams nieko? Ar jis net pagalvojo apie juos" Kaladė sukurtas taip, kad jį naudotų visi, kortų žaidėjai ir, žinoma, magai. Dėl savo aukštos kokybės šios kortelės puikiai tinka bet kokiam veikimui. Magams taip pat yra dvi papildomos kortelės: viena dviguba nugarėle ir kita su baltu veidu. Tikrai unikalus denis!

  • Komplekte: 54 kortos.
  • Kortelių dydis 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Svoris: 99 g. (apytiksliai.).
  • Pagrindinė spalva: spalvota.
  • Indeksas: standartinė.
  • Nauja, aptraukta plėvele.
  • 100 % autentiškas, originalus "USPCC" gaminys.
  • Tinka: pokeriui, žaidimams, triukams.

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.









Artimiausi renginiai
2024-10-11 - 2025-03-03
Taro mokymai
Tradicinė Taro sistema, energetiniai dėsniai, konsultavimo subtilybės

Plačiau