Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
The Tarot Spreads Year įkvėpimo kortos David & Charles


22,39

Į krepšelį


52 kortos ir 16 puslapių lankstinukas, leidžiantis pradedantiesiems susipažinti su savo taro kaladėmis ir kortomis, ugdyti pasitikėjimą ir rasti jiems patogiausius skaitymo būdus – visa tai smagiai leidžiantis ir tobulinant intuiciją.

Su paprastais paskirstymais, kad būtų galima greitai ir lengvai skaityti, taip pat su sudėtingesniais nuodugniais sklaidomis, skirtais ilgesniam skaitymui, tai yra paprasta naudoti rinkinys tiems, kurie nepažįsta Taro, ir įkvepiantis būdas labiau patyrusiems Tarologams plėstis ir išplėsti ištirti naujus savo kortelių naudojimo būdus. Jei esate paprastas Tarologas, naudokite kortas kaip tyrinėjimo įrankį ir puikią įžangą paprastam Tarologui, ieškančiam linksmo būdo eksperimentuoti.

Pateiktos vaflių sandarioje dėžutėje kartu su 16 puslapių pridedama buklete, kortelės suskirstytos į keturis sezonus: Augimas; Šešėlis; Keistis; Rūpinkitės tokiomis temomis kaip draugystė, pasitikėjimas savimi, karjera ir intuicija. Visi augimo ir taro metai 52 kortų kaladėje. Buklete skaitytojai ras gaires, kaip susitaikyti su taro metų sezonais, padėsiančias apsispręsti, kaip naudoti savo kaladę kiekvieną savaitę. Jie galėjo pasirinkti ieškoti konkrečios kortos, kad ištirtų jiems nerimą keliančią mintį, arba palikti pasirinkimą likimo rankose, atsitiktinai ištraukdami kortą ir pažiūrėdami, kaip pasiskirstys.

Su 52 kortomis, kuriose pateikiamos užtepimo idėjos, apimančios visas gyvenimo sritis, „Taro užtepimo metai“ supažindina skaitytojus su taro kaip dėmesingumo ir kūrybiškumo įrankiu, leidžiančiu skaitytojui geriau susitaikyti su juos supančiu pasauliu ir ugdyti pasitikėjimą savo instinktus. Jį galima naudoti su bet kuria taro kalade, o su nauja – išbandyti kiekvieną savaitę.

  • Pakuotėje 52 kortos ir lankstinukas.
  • Kortų kaladės dydis apytikslis.:  9.5 x 15 x 4 cm (3.37" x 2.25" x 1.6").
  • Kaladės svoris apytikslis: 358 g. (0.8 lbs)
  • Aukštos kokybės kortos.
  • Naujos, pagamintos Kinijoje.
  • 100% originalus


Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.









Artimiausi renginiai
2024-10-11 - 2025-03-03
Taro mokymai
Tradicinė Taro sistema, energetiniai dėsniai, konsultavimo subtilybės

Plačiau