Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
The Floating World Tarot kortos Epic Ink


28,39

Į krepšelį


FLOOATING WORLD TAROT kūrybiškai iš naujo įsivaizduoja taro praktiką su nuostabiomis mangų iliustracijomis visame jo visa apimančiame vadove ir 78 kortų kalade.

Ukiyo (kuris gali būti išverstas į plūduriuojantį / trumpalaikį / trumpalaikį pasaulį) yra japoniškas terminas, vartojamas Edo laikotarpio (1600–1867) Japonijoje miesto gyvenimo būdui ir kultūrai, ypač malonumo siekimo aspektams, apibūdinti. FLOOATING WORLD TAROT kūrybiškai pervaizduoja ukiyo gyvenimo būdą per mangos meno objektyvą ir sujungia jį su senoviniu taro menu, kad sukurtų visa apimantį rinkinį, kuris suteiks jums viską, ko reikia norint įvaldyti šį galingą būrimo įrankį.

· 78 taro kortos, apimančios ir didžiuosius, ir mažuosius Arkanus, kiekviena iliustruota unikaliu ir nuostabiu mangos stiliumi

· 80 puslapių iliustruotas vadovas su išsamiais paaiškinimais, pagrindiniais raktiniais žodžiais ir atvirkštine kiekvienos kortelės reikšmėmis

Su šia kaladė ir knyga kaupkite žinias ir įvaldykite gebėjimą analizuoti kiekvieno archetipo simboliką. Tada pritaikykite šią išmintį savo kasdieniame gyvenime.

Kurkite gyvenimą, kurį mėgstate, tyrinėdami įtraukiantį manga meno pasaulį naudodami FLOOATING WORLD TAROT.

  • Kaladę sudaro: 78 kortos, vadovas (anglų k.).
  • Išmatavimai: 16 x 21 x 4.5 cm (6.3" x 8.3" x 1.8"). (apytiksliai)
  • Kaladės svoris: 656 g. (1.4 lbs)
  • Nauja.
  • 100% originalus produktas.

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.









Artimiausi renginiai
2024-10-11 - 2025-03-03
Taro mokymai
Tradicinė Taro sistema, energetiniai dėsniai, konsultavimo subtilybės

Plačiau