Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

Žalio Avantiurino Runos
Magiški ritualai

30,69

Į krepšelį


Atskleiskite gausos magiją su žaliojo avanturino runų rinkiniu - galingu klestėjimo, augimo ir emocinio gydymo įrankiu. Žaliasis avanturinas, vadinamas „galimybių akmeniu“, garsėja savo gebėjimu atnešti sėkmę ir atverti širdį naujoms galimybėms. Kiekviena rūna, rankomis iškalta iš šio gyvybingo, raminančio žalio akmens, skleidžia optimizmo, atsinaujinimo ir pusiausvyros energiją, puikiai tinkančią tiems, kurie siekia prisitaikyti prie gyvenimo tėkmės.

Šiame rinkinyje yra 24 runos, išraižytos senoviniais Elder Futhark simboliais, ir viena tuščia runa, simbolizuojanti nežinomybę ir neišnaudotą potencialą. Žaliojo avanturino harmonizuojančios savybės skatina emocinę gerovę ir padeda priimti drąsius sprendimus, todėl jis puikiai tinka ir intuityviems skaitymams, ir manifestacijos darbui.

Nesvarbu, ar naudojate runas dvasinėms įžvalgoms, meditacijai, ar asmeniniam tobulėjimui, žaliojo avanturino runų rinkinys yra teigiamos energijos ir galimybių švyturys. Tai taip pat graži ir prasminga dovana tiems, kurie siekia pritraukti sėkmę ir priimti naują pradžią.

Pakvieskite į savo gyvenimą gausą ir harmoniją su transformuojančia žaliojo aventurino runų galia!

  • Rinkinyje yra 25 runos įdėtos į elegantišką aksominį maišelį ir instrukcijos.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Artimiausi renginiai
2024-09-26
Taro kursai
Tradicinė Taro sistema, energetiniai dėsniai, konsultavimo subtilybės

Plačiau