Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

Heliotropo Runos
Magiški ritualai

30,69

Į krepšelį


Heliotropo runų rinkinys: Pažadinkite savo gyvybingumą ir drąsą

Pripildykite savo dvasinę praktiką galinga heliotrpopo runų rinkinio energija. Heliotropas žinomas dėl savo gilaus ryšio su gyvybingumu, stiprybe ir drąsa, jis nuo seno vertinamas kaip apsaugos ir atsinaujinimo akmuo. Turinti sodrius tamsiai žalius atspalvius su raudonomis dėmėmis, kiekviena runa yra stiprus gyvybinės jėgos ir atsparumo simbolis, puikiai tinkantis tiems, kurie siekia sužadinti savo vidinį karį ir drąsiai pasitikti iššūkius.

Šį rinkinį sudaro 24 runos, kruopščiai išraižytos su Elder Futhark simboliais, ir tuščia runa, simbolizuojanti likimo paslaptis. Heliotropo įžeminanti energija stiprina intuiciją ir skatina atkaklumą, todėl šios runos idealiai tinka ir spėjimui, ir asmeniniam įgalinimui.

Nesvarbu, ar gilinatės į senovinį runų skaitymo meną, ar naudojate akmenis meditacijai ir ketinimams nustatyti, heliotropo runų rinkinys suteikia drąsos ir energijos, kuri įgalina ir saugo. Šis rinkinys taip pat yra prasminga dovana tiems, kurie leidžiasi į transformacijos ir savęs pažinimo keliones.

  • Rinkinyje yra 25 runos įdėtos į elegantišką aksominį maišelį ir instrukcijos.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Artimiausi renginiai
2024-09-26
Taro kursai
Tradicinė Taro sistema, energetiniai dėsniai, konsultavimo subtilybės

Plačiau