< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
PUIKI DOVANA
Žalia burtų žvakė 'Klestėjimas' (2 vnt)
24 (cm)

6,90

Į krepšelį


Žvakės nuo seno naudojamos pagoniškuose ir vikaniškuose burtuose ir ritualuose, nes jos gali sugerti energiją, o sudegusios ją išskirti. Žvakės spalva yra labai svarbi, nes kiekviena spalva turi specifinę, tik jai būdingą energiją ir vibracijas, kurios padeda sutelkti burtų energiją į norimą rezultatą.

Žalios žvakės yra susijusios su Veneros planeta ir ketvirtąja čakra - širdimi. Jos parodo mums tikrąjį širdies troškimą ir veda mus klestėjimo keliu. Žalia spalva nuo seno siejama su pinigais, klestėjimu ir turtu.

Žalios žvakės ritualas skirtas tiems, kurie siekia nukreipti sėkmę į savo ar kitų artimų žmonių gyvenimą. Žvakė turi ryškų apelsinų, mandarinų ir levandų kvapą, kuris padeda susikaupti ir sustiprina kūrybinį mąstymą. 

Šios žvakės yra pagamintos su eteriniais aliejais, kurie sustiprins jūsų ritualą ir padės pasiekti norimą rezultatą:

Apelsinų eterinis aliejus. Tai šiltas kvapas, kuris pakylėja ir skatina kūrybinį mąstymą. Jis padeda pozityviai mąstyti apie iššūkius ir apie savo laimę.

Mandarinų eterinis aliejus. Naudojamas siekiant sustiprinti dėmesio sutelkimą ir koncentraciją, kad galėtumėte įgyvendinti savo klestėjimo planus. Jo ryškus citrusinis aromatas yra populiarus dvasinėse praktikose, nes suteikia pasitikėjimo ir saugumo jausmą.

Levandų eterinis aliejus. Naudojamas visoms septynioms pagrindinėms čakroms subalansuoti, kad pasiektumėte didžiausią efektą. Šio aliejaus deginimas padeda atsikratyti jus stabdančios neigiamos energijos.

Uždekite šią klestėjimo burtų žvakę kaip dalį savo gausos ir klestėjimo ritualo.

  • 100% palmių vaškas, be kvapo.*
  • Degimo laikas: 8-9 val.
  • Medvilninė dagtis, stabili liepsna, be dūmų
  • 24 cm ilgio
  • Į rinkinį įeina 2 vnt.

Įneškite į savo kasdienybę magijos!





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Žalia burtų žvakė 'Klestėjimas' (2 vnt)
€6,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish