< Grįžti į sąrašą

Muilo akmens dėžutė su trigubu mėnuliu
10 x 10 x 4.5 (cm)

16,90 €20,90

Į krepšelį


Trigubas mėnulio simbolis yra populiarus tiek pagoniškoje tiek Wicca tradicijose, naudojamas kaip deivės simbolis. Šis simbolis nurodo skirtingas Mėnulio ciklo fazes – augančio, pilno ir nykstančio. Pirmas yra pusmėnulis, reprezentuojantis  augimo fazę. Centre yra apskritimas, vaizduojantis pilnatį, ir galiausiai - delčia, reprezentuojantis mažėjantį, nykstantį mėnulį. 

Dvasiniuose ir religiniuose simboliuose yra reikšmių, kurios neria į gilesnę tikrovę. Tai yra nesvetima ir Trigubo Mėnulio simboliui, kuris laikomas visų dieviškosios moteriškos jėgos aspektų atstovu – intuicijos ar aiškiaregiškos įžvalgos, kūrybinės energija; ir išminties bei mistikos. Tai nurodo ir tris moters gyvenimo etapus. 

Augantis mėnulis simbolizuoja Mergelę ir atstovauja tyrumą, jaunystę, naują gyvenimą, pradžią, atjaunėjimą, jaudulį, magiją ir augimą. Pilnatis simbolizuoja Motiną ir atstovauja potencialo išpildymą, vaisingumą, brandumą, stiprumą, užuojautą, dosnumą, rūpinimąsi, puoselėjimą, apsaugą ir jėgą. O delčia simbolizuoja Senolę ir atstovauja atilsį, brandą, išmintį, patirtį, žinias, supratimą, darbų užbaigimą, mirtį ir atgimimą. Manoma, kad visas simbolis reprezentuoja amžinąjį gimimo, gyvenimo ir atgimimo ciklą. 

Išmatavimai: 10 x 10 (cm).
Sudėtis: muilo akmuo.




Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Muilo akmens dėžutė su trigubu mėnuliu
€16,90 €20,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish