< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Rinkninys Negatyvo Šalinimui
AUM

21,90

Į krepšelį


Išlikite įžeminti ir išvalykite erdvę nuo nepageidaujamos neigiamos energijos naudodami šį rinkinį.

Į rinkinį įeina juodasis turmalinas, ametisto drūzelė, selenito lazdele, palo santo lazdelės ir baltojo šalavijo šakelė. Viskas gražiai supakuota dėžutėje su produktų aprašymu.

 

Ametistas padeda mums praktikuoti atsiribojimą nuo savo minčių. Šis akmuo apsaugo nuo visko, kas gali sutrikdyti psichinę pusiausvyrą, nuo nuotaiką keičiančių medžiagų iki dvasinių atakų. Jis suteikia ramybę, primindamas savo globėjui, kad jausmai yra tik informacija.

 

Selenitas suteikia savo globėjui protinio aiškumo, leidžia išsilaisvinti nuo intelektinių ir psichinių apribojimų. Tai sukuria ramią ir taikią erdvę, kad galėtumėte pasiekti visokeriopą gerovę ir apsaugą.

 

Juodas obsidianas saugo savo globėją nuo energetinės „taršos“, nuo svetimų blogų ketinimų iki technologinių prietaisų skleidžiamų elektromagnetinių virpesių. Tai padeda integruoti mentalinę įžvalgą į kasdienę kūrybinę veiklą. Laikykite juodąjį obsidianą visur, kur jums reikia ką nors nuveikti nesiblaškant, nesvarbu, ar tai būtų darbo vieta, ar įtempta namų aplinka. Nešiokitės jį su savimi fizinių sunkumų metu, kad paskatintumėte gyvybingumą ir greitą gijimą.

 

Palo Santo ispaniškai reiškia „šventa mediena“. Šimtmečius naudojamas dvasinėms praktikoms ir energijos valymui. Uždekite šią lazdelę ir nustatykite intenciją išvalyti savo erdvę ar kūną nuo bet kokios energijos, kuri jums nebetarnauja.

 

Šalavijas šimtmečius buvo naudojamas kaip dvasinė praktika neigiamai energijai pašalinti. Jis taip pat turi kitų privalumų, pavyzdžiui, pašalina ore esančias bakterijas ir pagerina nuotaiką, mažina streso lygį. Uždekite šalaviją ir palaukite kol pamatysite liepsną. Tuomet užpūskite tą liepsną ir leiskite šalavijui smilkti.

Dėžutės išmatavimai: 15 x 15 (cm).







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Rinkninys Negatyvo Šalinimui
€21,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish