< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
DVASINĖ PSICHOLOGIJA
Aïssel Selim

23,82
224p.

Į krepšelį


Atkreipkite dėmesį, kad ši knyga skirta ne visiems, tačiau ji bus naudinga:

  • pasiryžusiems savęs transformavimo dinamikai ir dvasinei evoliucijai;
  • siekiantiems išsilaisvinti iš kančios;
  • trokštantiems atrasti savo tikrąją prigimtį, pranokstančią asmenybę ir ego;
  • ieškantiems gyvenimo prasmės, neapsiribojančios sėkme, laime, materialinėmis gėrybėmis, sveikata, valdžia ir šeimyniniu gyvenimu;
  • jaučiantiems vidinį nerimą ir siekiantiems gyventi kilniau;
  • ieškantiems tiesos;
  • siekiantiems nubusti, išsilaisvinti ir visiškai realizuoti dvasinę savo būtį.

Šioje knygoje sužinosite apie:

  • žmogaus prigimtį ir kaip ji veikia: skirtingus žmonių tipus, esybę ir asmenybę, skirtingus centrus, mažuosius „aš“, tris maisto rūšis, tapatinimąsi, buferius, septyniolika neigiamų charakterio bruožų, skirtingas sąmonės būsenas ir... didžiuosius visatos dėsnius: triados dėsnį, oktavos dėsnį, karmą, kosmologiją, gyvenimą po mirties, ir t. t.;
  • būties transformavimo būdus: savistabą, meditaciją, atleidimą, dėkingumą, neigiamų emocijų išlaisvinimą, geranoriškumo praktiką, mantros kartojimą ir kt.;
  • praktiškus pratimus, skirtus transformuoti save iš vidaus.

Šios žinios ir praktinė patirtis kyla iš tradicinių mokymų: daoizmo, sufizmo, krikščioniškojo gnosticizmo, kabalistinio judaizmo, induizmo. Selimas Aiselis juos pritaikė šiuolaikinei kalbai ir laikui.

Įsisavinę ir praktiškai pritaikę šioje knygoje atskleistas žinias:

  • patirsite giluminę savo būties transformaciją;
  • taigi neišvengiamai pagerės sveikata ir sustiprės psichologinė pusiausvyra;
  • galėsite džiaugtis darnesniais santykiais su šeima, draugais ir kolegomis.

Nedelskite ir leiskite sau atrasti šį esminį lobį!

 


Įžanga

Ši knyga yra pagrindinių psichoantropologijos sąvokų rinkinys. Psichoantropologija yra gyvo dvasinio Meistro Selimo Aiselio (Selim Aïssel) mokymas, paskaitos, papildytos ištraukomis iš jo kalbų ir seminarų, vykusių nuo 1994 iki 2017 metų. Daug kur išlaikytas klausimų-atsakymų formatas, leidžiantis geriau suprasti, kaip formuojasi gyvasis mokymas ir kaip tai patiria psichoantropologijos kelią pasirinkę mokiniai. Taip skaitytojas galės stebėti darbo dinamiką ir rasti patarimų, kaip atlikti daugybę siūlomų pratimų.
Skaitytojas kviečiamas įvairiuose skyriuose pasirinkti pratimą (-us), kurį (-iuos) jis (ji) praktikuos nustatytą laiką, kad galėtų įvertinti poveikį sau ir savo santykiams su kitais žmonėmis bei pasauliu. Šis praktikos aspektas yra neatsiejama „Darbo su savimi“ dalis. Iš tiesų jokia evoliucija nėra įmanoma be „savęs“ pažinimo ir transformacijos.
Pratimai veiksmingi tik atliekant juos ilgą laiką. Kai kurie jų trunka visą gyvenimą. Taip, pavyzdžiui, yra savistabos atveju. Ši praktika leis išsiugdyti kantrybę, atkaklumą bei entuziazmą ir netgi transformuoti apribojimus bei negatyvumą. Ši praktika padės įsilieti į gyvenimo tėkmę iš Dvasios savybių, kurios yra meilė, atjauta, džiaugsmas, ramybė ir aiškumas, siekiant palaipsniui nubusti ir galiausiai pasiekti Realizaciją arba Pabudimą.

Iš visos širdies dėkoju Selimui Aiseliui už begalinį dosnumą mokant ir taip leidžiant įgyvendinti šį darbą visų labui.

Ši knyga yra bendro „Darbo“ vaisius, nes vienas žmogus negali nieko.

Dėkoju visiems bendrakeleiviams, dalyvavusiems rengiant šią knygą. Tarp jų – Eric T. ir paskaitas įrašinėjusių technikų grupei, François B. ir visiems transkribuotojams, įskaitant Jocelyne D., konspektavusiai tam tikras paskaitas, korektorių grupei, tarp jų ir Maya A., Odile de G., Roland G., Bernard P., Dominique P., ir Catherine S., Kristinai M. P. už maketavimą, o taip pat redaktoriui Christophe G.

Brangus skaitytojau, linkiu turiningo skaitymo bei praktikos ir nuo šios akimirkos kviečiu imtis darbo su savimi.
Gražios kelionės Pabudimo link!

 

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.








Peržiūrėtos prekės
DVASINĖ PSICHOLOGIJA
€23,82

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish