Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Dūminis kvarcas
Magiški kristalai

39,00

Į krepšelį


Dūminis kvarcas yra galingas kristalas, gerbiamas dėl savo gebėjimo įžeminti energiją, šalinti negatyvumą ir skatinti transformaciją. Dūminis kvarcas, turintis gilius, žemiškus tonus, jungia jus su stabilizuojančiomis Žemės jėgomis, todėl jis yra būtinas akmuo apsaugai ir emociniam gydymui.

Dūminio kvarco energetinės savybės:
  • Įžeminimas ir stabilumas: Dūminis kvarcas meistriškai įtvirtina jūsų energiją. Jis padeda išlikti įsišaknijusiam, ramiam ir susikaupusiam, ypač streso ar sumaišties metu.
  • Neigiamos energijos valymas: Šis akmuo garsėja savo gebėjimu sugerti ir transformuoti neigiamą energiją, išvalyti emocinius blokus ir skatinti pusiausvyrą bei ramybę.
  • Palengvina transformaciją: Dūminis kvarcas padeda atsikratyti to, kas jums nebetarnauja, ir taip skatina asmeninį augimą bei transformaciją. Jis ypač naudingas atleidžiant senus modelius ir skatinant naują pradžią.

Kaip naudoti dūminį kvarcą:
  • Meditacija: Dūminio kvarco laikymas meditacijos metu sustiprina įžeminimą ir padeda paleisti neigiamas emocijas ar ribojančius įsitikinimus.
  • Apsauga namuose: Dūminio kvarco gabalėlį padėkite prie įėjimo į namus arba tose vietose, kur jums reikia apsaugos nuo nepageidaujamų energijų.
  • Kasdieniam nešiojimui: Dūminio kvarco gabalėlį laikykite su savimi visą dieną, jis veikia kaip energetinis skydas, saugantis jus nuo emocinio ar aplinkos streso.
Priežiūra ir valymas:
Kad dūminis kvarcas išliktų energetiškai gyvybingas, reguliariai valykite jį šalavijo, palo santo dūmais arba pastatykite į saulės šviesą. Jo įžeminančią prigimtį sustiprina į žemę orientuoti valymo ritualai, pavyzdžiui, palaidojimas žemėje nakčiai.

Dūminis kvarcas yra geriausias akmuo tiems, kurie siekia įžeminimo, apsaugos ir gilios asmeninės transformacijos, todėl jį būtina turėti tiek emociniam, tiek energetiniam stabilumui užtikrinti.

Svoris: 265 (g).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti