Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Ametisto kristalas
Magiški kristalai

19,00

Į krepšelį


Ametistas yra vienas iš labiausiai vertinamų kristalų pasaulyje, žinomas dėl savo nuostabių violetinių atspalvių ir galingų raminamųjų bei dvasinių savybių. Šimtmečius ametistas buvo naudojamas ramybei skatinti, intuicijai stiprinti ir dvasiniam augimui skatinti, todėl jis yra vienas iš pagrindinių meditacijos ir emocinio gydymo akmenų.

Ametisto energetinės savybės:
  • Skatina ramybę ir pusiausvyrą: Ametistas yra plačiai žinomas dėl savo raminančios energijos, todėl jis yra puikus akmuo stresui, nerimui ir emocinei įtampai mažinti. Jo ramios vibracijos suteikia ramybę protui ir širdžiai.
  • Stiprina intuiciją ir dvasinį sąmoningumą: Ametistas dažnai vadinamas dvasinio pabudimo akmeniu, todėl padeda sustiprinti ryšį su aukštesne sąmone ir intuicija, idealiai tinka meditacijai ir dvasinėms praktikoms.
  • Emocinis gydymas: Ametisto švelni energija gali padėti išgydyti emocines žaizdas, suteikti aiškumo ir paremti asmeninę transformaciją.

Kaip naudoti ametistą:
  • Meditacija: Medituodami uždėkite ametistą ant trečiosios akies arba laikykite jį rankose, kad sustiprintumėte ryšį su savo vidumi ir sustiprintumėte dvasinę įžvalgą.
  • Pagalba miegui: Laikykite ametisto gabalėlį šalia lovos, kad galėtumėte ramiai miegoti ir apsisaugoti nuo košmarų ar nemigos.
  • Energijos valymas: Nešiokitės ametistą su savimi, kad išvalytumėte savo aurą ir apsisaugotumėte nuo neigiamų energijų visą dieną.

Priežiūra ir valymas:
Kad ametistas išliktų tyras, dažnai valykite jį naudodami mėnulio šviesą arba garsinius valymo metodus, pavyzdžiui, skambančius dubenis ar varpelius. 

Ametistas puikiai tinka siekiantiems ramybės, emocinės pusiausvyros ir dvasinio tobulėjimo, todėl jis yra nepakeičiamas kristalas visiems, norintiems sustiprinti ramybę ir intuiciją savo gyvenime.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti