Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

Šiva Lingamo kristalas
Magiški kristalai

4,00

Į krepšelį



Šivos lingamo kristalas yra šventas akmuo, žinomas dėl savo išskirtinės formos ir turtingos simbolikos dvasinėse praktikose. Šis unikalus kristalas, kilęs iš Narmados upės Indijoje, yra kriptokristalinio kvarco forma. Jį natūraliai formuoja ir šlifuoja upės srovės, todėl jis yra lygios, elipsės formos. Šivos lingamas gerbiamas dėl stipraus ryšio su dieviškąja energija ir dažnai siejamas su pusiausvyra, vienybe bei vyriškos ir moteriškos energijų susiliejimu.

Šis kristalas skatina gyvybingumą ir transformaciją, todėl yra galingas įrankis tiems, kurie nori įveikti kliūtis ir priimti pokyčius. Jis skatina gilesnį ryšį su savimi ir visata, skatina dvasinį pabudimą ir tikslo pojūtį. Šivos lingamo kristalas dažnai naudojamas meditacijai ir energetiniam gydymui, siekiant subalansuoti kūno energetinius centrus, skatinti emocinį gijimą ir sukurti harmoningą erdvę.

Įspūdingos išvaizdos, pasižymintis natūraliais žemės atspalviais ir unikaliomis žymėmis, Šivos lingamo kristalas yra ne tik galinga dvasinė priemonė, bet ir gražus eksponatas, kurį galite eksponuoti savo namuose ar šventoje erdvėje. Jis primena apie vidinę stiprybę ir visos gyvybės tarpusavio ryšį, todėl prasmingai papildo bet kurią kolekciją.

Ilgis: 2 - 3.5 (cm).




Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti