< Grįžti į sąrašą

The Enchanted Lenormand orakulo kortos
Caitlin Matthews, Virginia Lee

28,49

Į krepšelį


"Lenormand" kaladė yra viena svarbiausių šių laikų orakulų kaladžių. Ši šiuolaikinė interpretacija ją visiškai atnaujina ir pritaiko šiuolaikiniams skaitytojams.

Tai klasikinė XXI a. Lenormand kaladė, dabar išleista iš naujo, su nauju dizainu, kuriame atsiskleidžia nuostabios rankomis tapytos kortų iliustracijos, padedančios spręsti problemas, sužinoti, kas laukia ateityje, ir lavinti intuiciją. Tradicinė kortų kaladė atnaujinta, kad būtų kuo labiau pritaikyta šiuolaikiniams skaitytojams, įskaitant LGBT bendruomenę: pavyzdžiui, kaladėje yra papildoma vyro ir moters korta, kad skaitymuose būtų galima parodyti tos pačios lyties asmenų santykius. Dar viena papildoma korta, "Divinatorius", leidžia pačiam divinatoriui pasirodyti išskleistoje kortelėje. 

Lenormand kortos, kurias daug naudojo romai, pavadintos garsios XVIII ir XIX a. aiškiaregės Marie-Anne Lenormand, kuri dirbo su Napoleonu ir Žozefina Bonapart, vardu. Susižavėjusi šiuo išraiškingu orakulu, kartomantė ir Lenormand kortų ekspertė Caitlín Matthews užsakė paprastą, bet gilų meno kūrinį, kad perteiktų autentišką senovinių kortų kaladėlių aromatą. Visos kortų iliustracijos nutapytos rankomis (o ne sukurtos kaip skaitmeniniai montažai), todėl kiekviena korta gali išreikšti savo charakterį. Kartu esantis vadovas tinka visiškai pradedančiajam būrėjui, bet taip pat suteikia naujų perspektyvų ir esamiems Lenormand naudotojams. Pateikiami išsamūs kiekvienos kortos aprašymai, taip pat praktiniai patarimai, kaip naudoti kortas prašant patarimo dėl konkrečios problemos arba norint pažvelgti plačiau ir atrasti tikrąjį gyvenimo tikslą.

  • Kaladę sudaro: 39 kortos ir instrukcijų vadovas (anglų k.).
  • Pakuotės šmatavimai: 17.4 x 12.4 x 4.4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
The Enchanted Lenormand orakulo kortos
€28,49

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish