< Grįžti į sąrašą

Sąmoningo kvėpavimo spalvos
Lina Rudaitienė

11,60
128p.

Į krepšelį


Knygoje „Sąmoningo kvėpavimo spalvos“ prigimtinis kvėpavimas nuosekliai perauga į vis labiau sąmoningą, energetinį ir galiausiai dvasinį kvėpavimą. Čia gausu kvėpavimo atspalvių, kurie savo spektru išsiskleidžia skirtingais pritaikymo būdais kasdienybėje: kaip pažinti save, savo Sielą, dvasinę prigimtį, pradėti sąmoningą dvasinį gyvenimą, atrasti savo svarbiausius tikslus ir pašaukimą. Knygoje „Sąmoningo kvėpavimo spalvos“ išsamiai pristatomi teminiai kvėpavimo pavyzdžiai, vedantys į kūrybišką kvėpavimo pritaikymą gyvenime.

Sąmoningas prigimtinis kvėpavimas padės jaustis vis geriau, išmokti valdyti savo reakcijas, dėmesį, energijas, koreguoti savo būseną. Taip pat pagelbės paleidžiant įtampas, gerinant savo būties kokybę, savijautą bei įprasminant sėkmingą veiklą.

Knyga paremta apie 30 metų įvairių kvėpavimo technikų asmenine praktika, apie 20 metų individualių ir grupinių kvėpavimo, saviugdos, dvasinių dėsnių pažinimo ir kt. mokymų patirtimi.

„Sąmoningo kvėpavimo spalvos“ – Linos Rudaitienės autorinė knyga, kurioje aprašomi tikslūs metodai, kaip reikia išmokti prigimtinio sąmoningo kvėpavimo ir integruoti jį į savo gyvenimą.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Sąmoningo kvėpavimo spalvos
€11,60

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish