< Grįžti į sąrašą

Kelias į save
Saulius Urbonas

19,59
Kieti viršeliai.

Į krepšelį


Ši knyga - tai nuoširdus ir šiltas autoriaus pasakojimas apie savo dvasinę kelionę.

Jo pasidalijimai, atrastos tiesos ir įžvalgos įkvėps jus eiti savo patyrimų, ieškojimų keliu į savo Dvasią, savo vidų, savo Tiesą.

Džiaugiuosi, kad ši knyga pasiekė skaitytojus, džiaugiuosi, kad ši knyga dabar jūsų rankose. Suprantu, kad be mano draugų pagalbos ši knyga nebūtų išleista, taip pat suprantu, kad be skaitytojų ši knyga netektų prasmės. Tad labai noriu padėkoti visiems prisidėjusiems prie šios knygos atsiradimo.

Pirmoje eilėje noriu padėkoti savo tėvams, kad jie mane užaugino tokį koks esu dabar, manau, kad man labai pasisekė augant tokioje šeimoje. Ačiū už begalinę meilę mamai, kurios nuotraukos puošią šią knygą. Ačiū už visas gyvenimo pamokas mano tėčiui, kuris savų vaikų pasiekimais džiaugiasi labiau nei savais. Labai dėkoju savo žmonai Loretai, kuri jau vienuolika metų mane palaiko visose situacijose, ačiū už jos meilę, už jos moteriškumą, artumą. Ačiū mano vaikams Arnui ir Matui, kurių begalinis džiaugsmas gyvenimu mane įkvepia kiekvieną dieną. Ačiū leidyklai Mijalba už triūsą leidžiant mano knygą. Taip pat noriu padėkoti savo draugams, giminaičiams, bendradarbiams, kaimynams ir visam pasauliui, kad jūs tokie esate. Nes tik jūsų visų dėka pas mane atsirado įkvėpimas ir ryžtas šiai knygai.

Linkiu smagaus skaitymo, nuostabiausių akimirkų ir daug džiaugsmo jums visiems.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Kelias į save
€19,59

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish