< Grįžti į sąrašą

Mažoji angelų gydymo knyga. Apie pirmąją dangiškosios karalystės pagalbą
Kimberly Marooney

9,72
196p.

Į krepšelį


Mes esame ne vieni! Visada galime prašyti pirmųjų dieviškos karalystės pagalbininkų, angelų, gydymo ir vedimo.

Šioje mažoje knygelėje angelologijos ekspertė ir žinovė Kimberly Marooney aiškina, kaip angelų pagalba įveikti įvairius negalavimus, gyvenimo sunkumus ir pakelti savo sąmoningumą. Pateikti „asmeniniai“ angelų patarimai, kaip elgtis susidūrus su gyvenimo iššūkiais. K. Marooney taip pat siūlo būdus, kaip pagerinti gyvenimo kokybę. Tai – meditacijos, vizualizacijos, palaiminimai ir maldos. Čia rasite ir 27 angelų patarimus įvairių ligų gydymui.

Tai – vilties, pagalbos ir gydymo knyga. Ji tiks kiekvienam, kuris ieško bent mažos pagalbos iš dangiškosios karalystės ir ruošiasi angelų siunčiamą išmintį panaudoti savo kasdieniame gyvenime.

Kimberly Marooney studijavo muziką San Diego Valstybiniame universitete ir įgijo muzikos bakalauro laipsnį. Ji yra įšventinta dvasinei tarnystei. Gateway universitete įgijo psichologijos magistro ir daktaro laipsnius. Nuo 2016 metų paskirta Gateway universiteto prezidente. Jos „Angelų palaiminimo“ knyga ir kortos tapo bestseleriais. Jų parduota daugiau nei 250 tūkst. egzempliorių. Kimberly gyvena Vašingtone, netoli Port Angeles.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Mažoji angelų gydymo knyga. Apie pirmąją dangiškosios karalystės pagalbą
€9,72

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish