Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Didysis astrologinis Mėnulio kalendorius 2025
N. Gabijos Wolmer

12,90

Į krepšelį


"DIDYSIS ASTROLOGINIS MĖNULIO KALENDORIUS 2025" - puiki dovana visai šeimai, kuri tarnaus jums visus metus.

Jį nusipirkę, įgysite patarėją, kuris padės 2025 metus padaryti saugesnius, šviesesnius. Jus pradžiugins išsami prognozė zodiako ženklams visiems metams. Čia  rasite aktyviausių ir sėkmingiausių metų periodų analizę, sužinosite, kada geriausia pradėti naujus darbus, kad jie darniai plėtotųsi. Čia rasite informaciją ir apie kritiškiausius metų periodus bei kaip elgtis, kad jie taptų ramesni, sėkmingesni.

Kalendoriuje aprašytos visos metų Mėnulio jaunatys bei užtemimai, darantys didelę įtaką. Bus naudinga sužinoti palankias bei nepalankias kryptis pagal feng šui sistemą,  tai padės pritraukti sėkmę ir išvengti bėdų. Kalendoriuje taip pat rasite palankių bei nepalankių  mėnesio dienų analizę kiekvienam zodiako ženklui kiekvienam mėnesiui. Čia geriausios dienos svarbiems darbams, kelionėms, pirkiniams, plaukams kirpti, įvaizdžiui formuoti, vaikui pradėti, meilei, kūrybai, šventėms,  augalams sodinti, netgi gyvūnėliams į namus parsivesti! Ir, be viso to, čia rasite tai, kas daugeliui bus įdomiausia: kasdienos planetų aspektus, Mėnulio padėtį zodiako ženkluose, Mėnulio bei Saulės dienas – galėsite savarankiškai sekti kiekvienos dienos astrologinius duomenis ir stebėti, numatyti, kaip tai atsiliepia mūsų gyvenimui.

Be viso šito - čia nuodugni kiekvieno mėnesio bei visų metų astrologinė analizė. Pradėję  rimčiau naudotis kalendoriumi, nebegalėsite atsiplėšti - stebėdami Mėnulio dienas, planetų aspektus, galėsite nuspėti jų įtaką kiekvienai dienai, o tai labai įdomu!

Kalendoriuje nuodugniai paaiškinta, kaip juo naudotis, pateiktos Mėnulio ir Saulės dienų bei  planetų aspektų reikšmės.

Jau daugiau nei 20 metų tūkstančiai žmonių naudoja šį kalendorių kaip kasdienį patarėją, pagalbininką… Jis gali būti puikus patarėjas ir jums!

Kokie gi bus 2025-ieji – Medinės žaliosios gyvatės metai? Kada jie prasidės? Visa tai ir dar daug daugiau rasite naujame N. Gabijos Wolmer  leidinyje "DIDYSIS ASTROLOGINIS MĖNULIO KALENDORIUS 2025".






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Didysis Astrologinis Trejetas
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti