< Grįžti į sąrašą

Rauginiai
Ilzė Jansonė

3,50
56p.

Į krepšelį


Valgykime kartų, rūgštų ir aitrų!

Žmonės painioja sąvokas - organinės ir neorganinės rūgštys, ir išgirdę, kad organizmas perrūgštintas, o ta būsena vadinama acidoze (išvertus - apsinuodijimas neorganinėmis rūgštimis, kurios susidaro iš cukraus ir baltų miltų bei mėsos sultinių), bijo valgyti viską, kas natūraliai rūgštu. Tai didžiulė klaida.

Visiškai priešingai. Acidozę likviduoja ne tik baziniai augalai, arbatos, „Salveo" milteliai, laukinių augalų sul-tys, bet nurūgština ir bazinės daržovės - ridikai, sėtiniai, ropės, petražolių ir salierų šaknys, porai ir krienai, o taip pat organinės rūgštys reaguoja su neorganinėmis ir kompensuoja padarytą žalą.

Taip pat ir imuninis aparatas, kurio centras - kasa, labai nori organinių rūgščių. Tai yra mūsų uogos, rūgštynės, rabarbarai ir kiškio kopūstai, bet to per mažai. Maistui reikia vartoti raugintus -beržų sulą, raugintus grybus, kopūstus, agurkus, ankštinius augalus, burokėlius, rūgpienį, grietinę, pasukas, išrūgas, avižų kisielių, skabputrę ir kt.

Kaip visatai paruošti, apie tai skaitykite šioje knygoje "Rauginiai".

Buk sveikas, kaip ridikas! 







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Rauginiai
€3,50

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish