< Grįžti į sąrašą

Sudrebink savo gyvenimą
Rudolf Schenker

12,50
248p.

Į krepšelį


Šioje roko grupės Scorpions įkūrėjo Rudolfo Schenkerio knygoje "Rock your life. Sudrebink savo gyvenimą" aprašyta visa grupės istorija – nuo jos atsiradimo prieš keturiasdešimt metų iki šių dienų. Autorius pasakoja apie su grupe nueitą kelią, sutiktus žmones, įdomius epizodus, savo asmenines dramas ir nuotykius. Taip pat jis pataria žmonėms, kaip jie turėtų elgtis, jei nori įgyvendinti savo didžias svajones.

Rudolfas Schenkeris, gimęs 1948 metais, jaunystėje įgijo aukštos įtampos elektriko specialybę. Vis dėlto jis anksti nusprendė gyvenime daryti tik tai, kas jam iš tiesų teikia džiaugsmą. Pavyzdžiui, groti gitara ir įkurti grupę Scorpions, kuri sulaukė didžiausios sėkmės Vokietijos roko istorijoje.

Larsas Amendas, gimęs 1978 metais Gysene, yra muzikos žurnalistas ir kelių populiarių knygų autorius. Jis dirbo Tower Records Londone, MTV ir VIVA televizijose, JETZT žurnale, Berlyno laikraštyje Der Tagesspiegel, taip pat Berlyno bei Heseno radijo ir televizijos stotyse.

"Pabandyk suprasti, kas esi ir kas nesi, tada tave puolančių nesėkmių skaičius pamažu ims mažėti.
Scorpions gyvavimo pradžioje tai dariau nuolatos. Niekas nenorėjo klausytis mūsų muzikos, o spauda draskė mus į skutelius: „Vokiečių roko grupė, dainuojanti angliškai? Koks kvailys gali to klausytis?“
Vokietijoje patirtų nesėkmių virtinė išmokė mus praleisti pro ausis visus kvailus tauškalus ir sutelkti dėmesį tik į muziką. Mes sukūrėme nepaprastą grupės dinamiką ir į sceną kiekvieną kartą lipdavome apimti beprotiškos euforijos. Iš mūsų veržėsi nežabotas gyvenimo džiaugsmas, kuriuo užsikrėtė net ir skeptiškai nusiteikę anglai. Jie tik stebėjosi, kaip čia gali būti, kad tokia kieta roko grupė atsirado Vokietijoje."

Kaip buvo įkurta garsiausia visų laikų Vokietijos roko grupė?
Sunkiu darbu? Per atkaklias kovas? Pamiršus, kas yra poilsis ir malonumai?
Rudolfo Schenkerio gyvenime viso to ieškotume veltui. Jo sėkmės paslaptis yra visai paprasta: daryk tai, kas tau teikia džiaugsmą, ir į savo artimų žmonių ratą įsileisk tik tuos, su kuriais jautiesi gerai. Šioje knygoje jis pirmą kartą prabyla apie savo gyvenimo filosofiją, kuri ir yra jo sėkmės pamatas. Jis taip pat pasakoja apie susitikimus su kitais garsiais žmonėmis, su menininkais ir politikais, apie savo keliones ir gastroles po visą pasaulį.
Knygoje "Rock your life. Sudrebink savo gyvenimą" rasite ir konkrečių patarimų, kaip kurti prasmingą gyvenimą, ir dvasinės išminties, ir geriausių grupės Scorpions istorijų, patirtų per keturias dešimtis gyvavimo metų.

Knygą "Rock your life. Sudrebink savo gyvenimą" Rudolfas Schenkeris skiria visiems, kurie gyvenime nori ne tik svajoti, bet ir tas svajones įgyvendinti.

Iš vokiečių kalbos vertė Živilė Šileikaitė







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Sudrebink savo gyvenimą
€12,50

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish